plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego dobrego po świętach
Rutka widze, że sobie podobne hobby znalazłysmy, ja też walczę z porządkowaniem działki, ostatnio było targanie gałęzi, grabienie igieł, potem palenie tego ustrojstwa. znam twój ból - dosłownie.
Magdzia, nie miałam okazji pogratulować, więc robię to z tego miejsca jak to mówią górale ObyWamSię (nie mam pojęcia czy tak mówią, tak na prawdę).
a gdziś w Gdyni deszcz, no ale niech popada, to szybciej sie wsszystko zazieleniKaja, magdzia26, AGA 30, patrycja, aisa, Fedra, Ruciaa, kiti lubią tę wiadomość
-
No mam znajomego ks to starszy już emeryt a Marcel siedział przy stole jak ks się go zapytał co sobie kolega życzy młody chlapnal Piwo kupa śmiechu i ks mówił chłop konkrety a nie herbaty czy soki
AGA 30, patrycja, magdzia26, Fedra, aisa, Ruciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:No mam znajomego ks to starszy już emeryt a Marcel siedział przy stole jak ks się go zapytał co sobie kolega życzy młody chlapnal Piwo kupa śmiechu i ks mówił chłop konkrety a nie herbaty czy soki
patrycja, Kaja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżu Marcel zaczął chodzić. Jeszcze nie sam Ale przy kanapie. Ależ mnie duma rozpiera;)
Zbiku A niech nie przychodzi nawet i dwa lata.
Niech do mnie z końcu przyjdzie.
Idę w kwietniu do doktora chyba znowu.magdzia26, Kaja, patrycja, aisa, a-koczek, Fedra, Ruciaa, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry...
Aga z tym chodzeniem to sie tak nie spiesz wiem co mowie
Żbikowa trzymam wszystkie kciuki jakie mam zaraz bede uczyć Młodą jak sie kciuki trzyma
Rucia współczuje zakwasów ale jak mówią ruch to zdrowie i to jeszcze na powietrzu
Magdzia cieszę sie że podstęp się udał, widocznie przyzwyczajony był do sposobu podawania a nie zawartości
Miłego dnia...magdzia26, patrycja, aisa, Selena, Ruciaa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej
Żbiksson, to oby małpa dopiero za półtora roku była albo jeszcze i dłużej!!
Pi-wo to nie takie straszne słowo
Gratki dla Marcela. Rozwija się chłopak Na szczęście jeszcze trochę czasu jest od chodzenia przy meblach a bez trzymanki. Potem już chodzenie na całego Oby Młody był z tych ostrożnych.magdzia26, patrycja, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEch mi to tam nie spieszy się aż tak. Niech idzie swoim rytmem A do roku jeszcze półtora miesiąca więc co ma być to będzie. Tym bardziej że my chodzika nie mamy więc pewnie pójdzie mu to dłużej. A jeszcze zleca że dupa lata hi hi. Moim zdaniem im później tym lepiej bo jeszcze zdąży się na chodzić. A jak wczoraj zaczął dziś tylko do kanapy. A w prawo umie iść A w lewo nie i kanapa się kończy to jest krzyk
Fedra lubi tę wiadomość