plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Zbiku to tylko się cieszyć tak jak dziewczyny piszą brak rozstępów i obwislej skóry na brzuchu po porodzie była na wrzesniowkach też taka dziewczyna co miała mały brzuszek aż do samego końca tak po prostu dziecko było ułożone a właściwie owiniete dookoła niej smialysmy się ze chowa je przed nami na plecach
patrycja, zbikowa, Selena, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Super wieści Fedrus po polowkowym to już coraz bliżej i u ciebie powiem wam dziewczyny że z niczyich ciąż się tak nie ciesze jak z waszych tutaj niestety po poronieniu włączył mi się syndrom zazdrości co do każdej ciężarnej...ale co do was tak nie mam bardzo się cieszę z każdych dwóch kreseczek na plemniczce i każdej plemniczkowej staraczce z całego serca tego zycze żeby pod jej sercem uroslo nowe życie :* zzylam się z wami bardzo
Fedra lubi tę wiadomość
-
Hey laski
Madzia no to niech m spina poslady i Cię balamuci w Nowym domu to na bank będą dwie krechy. ...kafelki masz przeciągu nie ma więc masę in romatysz noc i dawaj za szarpamia twojej małejmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Magdzie gratulacje dla synusia moja jak rok skończyła zrobiła z 5 razy na nocnik potem koniec teraz lata za mna i wola mama siku jak ide do wc a jak pytam chcesz siku to mowi tak po 15 min siedzenia na nocniku przyniesienia wszystkich zabawek dostępnych w zasięgu oczu schodzi i mowi nie ma
magdzia26, AGA 30, a-koczek, Sandraa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Magdzie gratulacje dla synusia moja jak rok skończyła zrobiła z 5 razy na nocnik potem koniec teraz lata za mna i wola mama siku jak ide do wc a jak pytam chcesz siku to mowi tak po 15 min siedzenia na nocniku przyniesienia wszystkich zabawek dostępnych w zasięgu oczu schodzi i mowi nie ma
Hihi to nie zła aktorka z niejFedra lubi tę wiadomość
-
A propo pralek to przeglądałam wczoraj gazetki a tam w promocji samsung eco bubble. Z możliwością dołożenia ciucha w trakcie prania, toż to dla mnie pralka...
Wstawiłam właśnie pranie, może pralka mi akurat padnieSelena, Fedra, kiti, AGA 30, patrycja, Kaja, a-koczek lubią tę wiadomość