plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszyxtko super ale jestem szczęśliwa
Maluch mierzy juz 2.65 czyli trochę nadrobil i dziś jest 9+3tc i termin dokładnie takie jak pokazuje belly czyli na 15.10
Wciąż jestem pod wrażeniem jak takie maleństwo potrafi fikac w brzuszku, tak się ruszaLO i machalo rączkamimagdzia26, a-koczek, patrycja, Kaja, zbikowa, AGA 30, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny :*
Magdzia trzymam kciuki zeby poszło szybko i w miare bezboleśnie :*magdzia26 lubi tę wiadomość
-
kiti wrote:Wszyxtko super ale jestem szczęśliwa
Maluch mierzy juz 2.65 czyli trochę nadrobil i dziś jest 9+3tc i termin dokładnie takie jak pokazuje belly czyli na 15.10
Wciąż jestem pod wrażeniem jak takie maleństwo potrafi fikac w brzuszku, tak się ruszaLO i machalo rączkami
Super brawo Wy
-
magdzia26 wrote:Kaju mój ginek twierdzi że muszę a później kazał iść do kliniki nieplodnosci żeby nie tracić mojego czasu...tak stwierdził
Hmm dziwne to..... klinika niepłodności przy drugim dziecku no powiem Ci ze zastanawiające jak dla mnie Gdzie Niko normalnie i druga ciąża też ....Madzia ja Tu bym wam Wakacje dała relaksik chwilą zapomnienia kochana ja tak zrobiłam ...Przepis daje Panieński wieczór plus dobra zabawa później owe Wesele przyznaje się bez bicia dałam lekko w palnik zapomniałam o staraniach i jak mnie się @@@@ spozniala już 60 dni i test zrobiłam to zamarlam !!! Hihihizbikowa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Hallo ???
-
Buu to wspolczuje. Oby Kajtek sie nie zarazil.
Niech ta wiosna juz zagosci na stale bo mam dosc tej zmiennej pogody.