plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się dzisiaj witam znad porcelany ;/
-
Dobry
Na szybko melduje ż Zuza to aniołek tfu tfu żeby nie zapeszyć je robi kupy i śpi
Za to Natali nie poznaje jak nie moje dziecko nie grzeczna nie słucha i w ogóle dziwnie mowi ale tu widze niestety reke tesciowej mówiłam że mi dziecko zepsuje teraz miesiac bede to prostować jesli wczesniej nie wyląduje w wariatkowie
Natalka bardzo cieszy sie Zuzia cały czas by przy niej siedziała i ciagle by ja głaskała i dawała buziaki... niestety niechce wychodzic z domu twierdząc że zostaje ze mna i Zuzia do tego bardzo krzycząc i pokazują fochy
Jutro idzie do zlobka pierwszy dzień oby cos sie poprawiło...
I nie jest to zazdrość o mnie bo jak Zuza spi w pokoiku a ja jestem w salonie to Natalka siedziała by najchętniej przy Zuzy łóżeczku co nie domkonca w jej wykonaniu jest bezpieczne..
Co do porodu no cóż napędziła stracha troche lekarzom ale jak widac dali sobie ze mna rade
Dziekuje za gratulacje i lecę spać...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wszystkiego Najlepszego kobitki w Naszym dniu! przede wszystkim II kreseczek i pięknych bobasków takich jak Zuza
Fedra pozazdrościc takiego grzecznego dziecka, żeby jej tak zostało. A Natalka moze potrzebuje czasu żeby sie odnaleźć w nowej sytuacji. A to ci tesciowa narobiła bałaganu. Trzymajcie sie tam kobietki
Kaja ja wiem ale tak mi sie te dni dłuża do wizyty, mam nadzieje ze przynajmniej te objawy sa zwiastunem dobrych wiesciFedra lubi tę wiadomość
-
Hej
Dawno nie pisałam, ale codziennie czytam
Fedra super, że Zuzia spokojna, a Natalka na pewno z czasem zmieni swoje zachowanie
I napisz jak Nutka odnalazła się w żłobku
Kiti na pewno wieści będą dobre A kiedy ta wizyta ?
A u nas remontują blok i chcemy się przeprowadzić. Znaleźliśmy mieszkanie i czekamy na odpowiedź ze spółdzielni. Jak dobrze pójdzie to już pod koniec miesiąca zmienimy mieszkanie
Pozdrawiam wszystkie i miłego dnia życzękiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Hej
Dawno nie pisałam, ale codziennie czytam
Fedra super, że Zuzia spokojna, a Natalka na pewno z czasem zmieni swoje zachowanie
I napisz jak Nutka odnalazła się w żłobku
Kiti na pewno wieści będą dobre A kiedy ta wizyta ?
A u nas remontują blok i chcemy się przeprowadzić. Znaleźliśmy mieszkanie i czekamy na odpowiedź ze spółdzielni. Jak dobrze pójdzie to już pod koniec miesiąca zmienimy mieszkanie
Pozdrawiam wszystkie i miłego dnia życzę
Ooo to super zmiany się wam szykują, a daleko się przeprowadzać ? Może będziesz bliżej mnie mieszkać -
Kaja wrote:Zbki jak tam Wasza Królowa ??? Rośnie to na bank !!! Kolki poszły sobie ???
Fedra, Kaja, patrycja, kiti lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Kiti no niestety nie bliżej Bo przeprowadzimy się do bloku na przeciwko nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 12:59
patrycja lubi tę wiadomość
-
zbikowa mała wie gdzie jej najlepiej i jak katarek już sobie poszedł?
-
ja mam jutro wizyte i zaczyna się mały stresik bo to bedzie dokładnie ten sam moment kiedy usłyszałam najgorsza wiadomość w życiu.
Ale wdech wydech musi być dobrze. -
Dziękuję za kciuki :* idę się pomału ogarnąć.