plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:6 dni...
Dzisiaj mam kryzys chce by mnie ktoś dobił... -
Chyba mam kryzys... Czy cos...
W nocy w ogóle spac nie mogłam zasnęłam o 5 pobudka o 8...
Wszystko mnie boli plecy brzuch nogi brzuch to nawet jak na okres...
Zgaga jest tak okropna że dopiero po wypiciu 0,5 L jogurtu było troche lepiej...
Szczerze mam chyba dosc juz tej ciazy17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Chyba mam kryzys... Czy cos...
W nocy w ogóle spac nie mogłam zasnęłam o 5 pobudka o 8...
Wszystko mnie boli plecy brzuch nogi brzuch to nawet jak na okres...
Zgaga jest tak okropna że dopiero po wypiciu 0,5 L jogurtu było troche lepiej...
Szczerze mam chyba dosc juz tej ciazyFedra lubi tę wiadomość
-
3!!!
Torba stoi spakowana...
Dzis przyjdą zasłonki do pokoju dziewczynek i wtedy bedzie lozeczko przebrane...
Kupic trzeba tylko pampersy do szpitala...
W weekend był jakis stres nawet mąż zaczął sprzątać i nie mógł sobie miejsca znaleść...
Dziś widze że brzuch opadł znacznie a i Młoda rusza sie mniej ale jak sie ruszy to czuje ból w całym ciele
Kiti u Ciebie dzień 0 czu jutro?kiti lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:3!!!
Torba stoi spakowana...
Dzis przyjdą zasłonki do pokoju dziewczynek i wtedy bedzie lozeczko przebrane...
Kupic trzeba tylko pampersy do szpitala...
W weekend był jakis stres nawet mąż zaczął sprzątać i nie mógł sobie miejsca znaleść...
Dziś widze że brzuch opadł znacznie a i Młoda rusza sie mniej ale jak sie ruszy to czuje ból w całym ciele
Kiti u Ciebie dzień 0 czu jutro?
A jak Natalka ?tez sie jej udzielily te przygotowania i ze to juz tuz tuz zobaczy siostre -
Wieże mama bedzie szła do szpitala i ze doktor wyjmie dzidzie ale od wczoraj twierdzi ze Dzidzi w domu nie bedzie tylko w szpitalu...
Wiec zobaczymy co to bedzie
O to daj jutro znac co i jakkiti lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dopiero dotarlam do domu
Dzidzia sie chowala przed usg i juz mialam strachs ale wszystko ok mierzy niecale 10mm i serduszko bije ufff. Wedlug usg ciaza mlodsza o tydzien ale to jeszcze sie moze zmienic. Plamienie nie bylo z macicy bo tam wszystko ladne,nie ma zadnych krwiakow. Nastepna wizyta za 2 tyg.Fedra, aisa, magdzia26, Kaja, a-koczek, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Uff bo już sie martwiłam że wieści brak...
No to sie cieszę że wszystko ok
Ale sama pisałaś że owu mialas pozniej jesli dobrze pamietam wiec bym sie tym nie przejmowała że jest o tydzien do tylu moja tez niby była o tydzien a teraz nagle jest o tydzien do przodukiti, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dokladnie , lekarka tez mowila ze nie ma sie co tym przejmowac bo wszystko wyglada w porzadku takze termin bedziemy korygowac przy nastepnej wizycie
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Dokladnie , lekarka tez mowila ze nie ma sie co tym przejmowac bo wszystko wyglada w porzadku takze termin bedziemy korygowac przy nastepnej wizycie
Choc jak teraz popatrzył to sam sie pogubił bo wyszły mi 3 rożne daty17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Aisko do Ciebie niepodobne siedzenie w krzakach tym bardziej że zawsze wszystkich z nich wyciągałaś
U mnie stres jest ale związany nie z porodem tylko tym że teściowa bedzie zajmować się Natalka i jestem przerażona że moje dziecko to sie cofnie przy niej w rozwoju... Bo juz po rozmowie z nia wiem że przeżyć nie może że moje dziecko pije zimne mleko z lodówki, je samo jogurty łyżka oczywiscie prosto z lodówki a już że je sama widelcem to już w ogóle dramat..
Pomijam fakt że teściowa nonstop by ją na rekach nosiła co by nie biegała bo sobie cos zrobi...
A ostatnio Natalka pokazała jak sie psa karmi i piesek cała reke Młodej do pyska sobie włożył to teściowa od razu rece jej chciała myć i że ona nie może na to patrzeć bo zwymiotuje...
Już nie wspomnę że pozwala jej siadać na stole i skakać po lozku a co najgorsze nie rozumie że jesli niechce jesc to nie je i nie ma zastępować śniadania np ciastkami w myśl aby cokolwiek zjadło
I tym sie najbardziej stresuje a nie porodem dlatego módlcie się abym szybko wyszła ze szpitala17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra OMG Teściowa niech ja chudy byk sesesematko jak ona swoje wychowała oby szybko Was wypisali ze szpitala abyś się nie stresowala bo stres po porodzie i te cuda na kiju teściowej to nic miłego !!
kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Fedra OMG Teściowa niech ja chudy byk sesesematko jak ona swoje wychowała oby szybko Was wypisali ze szpitala abyś się nie stresowala bo stres po porodzie i te cuda na kiju teściowej to nic miłego !!
-
Aisa to przeskakuje , niech to bedzie znak ze teraz juz bedzie tylko dobrze a termin wedlug belly 15.10
Fedra, aisa lubią tę wiadomość