plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
To js melduje ze jeszcze 9
Fedra to wpychaj sie w kolejke co bysmy Zuzie juz po 8 zobaczyly
Co do samopoczucis to bez zmian, juz nawet herbata imbirowa mi zbrzydla i na sam zspach mnie mdli. A takie mam zachcianki ze sama siebie nie poznaje na dokladke m przyszedl we czwartek z pracy chory i zarazil córe i dzis bylismy u lekarza, tyle dobrego ze nic powaznego.Fedra lubi tę wiadomość
-
Kiti umówiłam sie z mężem że ja ide na oddział a On stoi w kolejce dokumenty podpisze na oddziale
A to dobre objawy u Ciebie tak przynajmniej mówią że im gorzej sie czujesz tym ciąz silniejsza
Dzis czesc pozadków zrobionych maz zmieńil poziom w łóżeczku co ńiekoniecznie spodobało sie Natalce ale przyniosła misia do łóżeczka mówiąc że to dla Zuzy...
Zastanawiam sie tylko czy juz szykować lozeczko czy dopiero w następny weekend...kiti lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra od poniedziałku odliczanie
weź no szykuj się na cito co będziesz odwlekac i tak musisz zrobić no to jeszcze troszkę to będzie was 4 nie 5 plus pies
A pamiętacie ile łez tu wylano ze szczęścia i nie tylko piszę ogólnie ojej działo się szkoda że reszta lasek uciekło .....ajj szkodaFedra, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
10!!!
Wczoraj na ktg dzidzia olała temat bo przespała prawie całe badanie raz jej było nie wygodnie i kopała to kółko chciała sie go pozbyć ale jak zobaczyło że nic to nie da zmieniła pozycje i poszła spać
Skurcze jesli były dochodziły do 20 doktor powiedział że jest ok wiec na spokojnie czekamy
Torba bedzie pakowana w tym tyg na spokojnie
Choc jak pomyśle że to juz w przyszłym tyg to jakos ciarki mnie przechodzą po plecachkiti, sylwia1985 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
9!!!
Sprawdziłam wyniki z gbs z każdej strony ujemny
A mnie chyba dopada jakaś depresja przedporodowa czy cos... Sama nie wiem co mi jest ale cały czas sie martwię jak to wszystko zniesie Natalka i modlę sie aby z Zuza było wszystko ok co by Nas szybko ze szpitala wypuścili...
A tak pozatym z dnia na dzien jest mi już coraz trudniej najchętniej to bym spała cały czas ale sie nie da bo albo mnie wszystko boli i drętwieją nogi razem z biodrami albo w dzień sie okazuje że co innego trzeba na juz ogarnąć a zeby było zabawniej mąż ma coraz wiecej pracy przed planowanym wolnym...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
8!!!
I moge powiedzieć dzień dobry w 38 tygodniu
Dziś noc była niezła wiec możemy zabrać sie za pozadki
Nie ma to jak pisać sobie monologia-koczek, AGA 30, kiti, patrycja, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Cześć, o jakąś Fedra toż to za chwilę. Szykuj wyrko dla małej nie ma na co czekać. Ja też ubrałam szybciej i slusznie.
A Emilka właśnie je trzecie albo czwarte śniadanie, już straciłam rachubę jesteśmy na kp raz na dwa trzy dni dostaje tylko butle jak jest pod opieką taty a ja w tym czasie Idę w kimę a oni mają swój rytuał mycie i butla. Zaczęła ładnie rosnąć, pućki na policzkach jej się zrobiły trochę miala problem ze wzdeciami ale daje jej espumisam i jest lepiej.
Kiti jak się czujesz?kiti, Fedra, AGA 30, a-koczek, patrycja, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra widac ze bierze cie za porzadki, wicie gniazda czyli wszystko sie zgadza ze to juz tuz tuz wielki dzien
Zbikowa Emilka jest przeslodka, super ze ladnie sie zajada, niech cyca ile wlezieFedra lubi tę wiadomość
-
Żbiczku super że Mała w koncu ładnie przybiera i je to najwazniejsze
Dzisiaj była babcia wiec w spokoju ogarnęłam rzeczy do szpitala wystarczy je tylko wrzucić do torby a i pampersy trzeba kupic ale to juz na spokojnie
Kiti to ile tych dni zostało bo coś nie odliczasz? I wlasnie jak samopoczucie?kiti lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
A mnie choroba rozlozyla w niedziele i poniedzialek ale dzis juz ok tylko kaszel i katar. Ale dzis przezylam horror bo rano distalam malych plamien i odrazu czarne mysli... pojechalismy do szpitala i niby wszystko ok na usg dzidz ma 7 mm i bijace serduszko, lekarka tylko ciagle powtarzala ze takie plamienia sa normalne w ciazy ;/ no dla mnie nie sa I ze na tak wczesnym etapie wszystko sie moze zdarzyc. Mam dalej brac progesteroni magnez. Na wypisie mam napisane ze mala nadzerka na szyjce, nigdy czegos takiego nie mialam,moglo stad byc to plamienie? Ii mam nowe zmartwienie bo niby wiem ze owu mialam pozno ale nie za maly dzidzius? Wizyte mam we wtorek i jak tu sie nie stresowac
-
Kitu a plamienie było brązowe czy krwiste? Mogło być od nadrzerki ale z tym nie robi sie nic w ciazy...
Dlaczego uważasz że dzieć za mały?
U Nas na każdym usg Zuza była do tylu o tydzien a ostatnio podobno jest tydzien do przodu wiec sie tym nie martw najwazniejsze że rośnie i bije serduszko na pewno bedzie wszystko dobrze...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Kitu a plamienie było brązowe czy krwiste? Mogło być od nadrzerki ale z tym nie robi sie nic w ciazy...
Dlaczego uważasz że dzieć za mały?
U Nas na każdym usg Zuza była do tylu o tydzien a ostatnio podobno jest tydzien do przodu wiec sie tym nie martw najwazniejsze że rośnie i bije serduszko na pewno bedzie wszystko dobrze... -
Kiti zreszta sama mówisz że owu była pozniej to normalne że wiek ciazy bedzie troche inny z usg a troche inny z om
Jesli to plamienie pojawiło sie przy aplikacji progesteronu mozliwe że sobie podraznilas szyjkę niestety mi sie to tez zdażyło nie raz wazne aby tego ńie było wiecej i cały czas spokojnie bedzie dobrze...kiti lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Oby tak bylo Fedra. Staram sie byc spokojna ale ta poranna historia tak mnie zestresowala chociaz powiem ze jakos wewnetrznie czulamnze bedzie ok. Musze jakos przetrwac teraz te 5 dni.
M mi dzisiaj ugotowal bigosik,przejal sie tym wszystkim i teraz mi dogadzaFedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
4
Melduje sie ze plamien brak, chyba faktycznie musialam ta szyjke jakos naruszyć wczoraj uffAGA 30, Fedra, Kaja, aisa lubią tę wiadomość