plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dora wrote:Stres wpływa na prolaktynę i przede wszystkim na temperaturę. Natusia, czy tego dnia coś Cię szczególnie zestresowało?
Mojego m. tez nei ma w domu:( wyjechał wczoraj i w piątek w nocy wraca dopiero:(
Bardzo możliwe...w sobotę miałam trochę stresów. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Natusia dziwny wykres. Nie znam się na tym, ale dziewczyny mówiły, że ma być sześć niższych temp i 3 wyższe wtedy mozna pi razy drzwi określić owu. U ciebie nic takiego nie widzę, napewno jesteś wyjątkowa:)
DZiewczyny to jak tak patrzeć to ja 2 owulki miałam w tym cyklu hi hi hi -
Dora wrote:Natusia widzę,że miewasz cykle 34dniowe, więc dopiero po obserwacji kolejnych temperatur sytuacja się wyjaśni. Póki co nie przywiazywałabym się do tej daty owulacji, staraj się dopóki masz śluz płodny!!!
No właśnie z tymi staraniami muszę się wstrzymać bo straciłam pracę,ale chcę lepiej poznać swój organizm. Trudno poczekam i zobaczę co będzie się dalej działo. dzia. -
nick nieaktualnyno mróz u mnie niesamowity . Ja mam to szczęście ze mieszkam blisko lasu i rzeki i tak mróz ciągnie jak diabli .
Swoja drogą dziś napisałam list do mikołaja .Oto jego treść :
List do św. Mikołaja
Na początku mój drogi serdecznie Cię pozdrawiam . Wiem nie jestem dzieckiem . Jednak postanowiłam napisać . Każdy coś chce , każdy ma jakieś marzenia . Ja miałam jedno aby w tym roku na mikołajki zobaczyć na teście ciążowym II kreseczki .
Nie udało , a taki był prawie pewny . dostałam odpowiednie leki i zabrakło trzy cztery dni dodatkowego brania , a może bym zobaczyła te kreseczki . Niestety zobaczyłam w niedziele I parszywą krechę i tyle z tych marzeń . Nie chce zabawek jak dziecko , nie chce pieniędzy . Chciałabym tylko poczuć dziecko w sobie i potem utulić do snu przy mej piersi . Pragnę małej istotki siedzącej między mną a mężem . Pragnę jego krzyku i pyskowania . Pragnę czuć zapach niemowlęcego ciała , pragnę dotyku jego ust na mym poliku . Pragnę usłyszeć " Kocham Cię Mamo " . Tak mało a tak wiele . Mikołaju proszę . W tym roku już raczej nic z tego choć może się udać bo zaczynam kolejny cykl . I nic nie wiem , wiem ze będę walczyć . Proszę Cię pomóż choć modlitwą.
natusia, AGA 30, Dora, kopciuszek126, anna_w, muzarcia, gadgeta, magdalenek, Woseba, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatusia wrote:AGA 30 wrote:I zakupy zrobione!! dziewczyny u mnie na drogach głównych porażka szklanka normalnie!! śnieg stopniał i mróz złapał 30 na liczniku nic więcej!! jak ten Mój M wróci to nie wiem!!
No właśnie u mnie też tak jest.
Dobrze że mam zimowe oponki założone inaczej cieniutko by było!!!
Szkoda natusia że musisz starania przerwać ale obserwacja ci się przyda!!! -
nick nieaktualnynatusia wrote:Wiem Aga,właśnie dlatego tak obserwuję to co się u mnie dzieje. A jak widać to sporo się dzieje,bo ta temperatura to jakaś pokręcona jest...
natysia a moja jaka dziwna jest!!!
my to dzwolągi jakieś jesteśmy!!natusia lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:natusia wrote:Wiem Aga,właśnie dlatego tak obserwuję to co się u mnie dzieje. A jak widać to sporo się dzieje,bo ta temperatura to jakaś pokręcona jest...
my to dzwolągi jakieś jesteśmy!!
Tyle,że ty za zimna a ja za gorącaAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Peonia dziećmi jesteśmy dopóki mamy rodziców, nie ważny jest wiek.
A list piękny, oby tylko życzenia się spełniły.
Dora jak stres wpływa na temp, bo jakoś nie umiem tego sobie wytłumaczyć? Dlatego, że ciśnienie sie podnosi, krew szybciej zaczyna krążyć,tak?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:natusia wrote:Wiem Aga,właśnie dlatego tak obserwuję to co się u mnie dzieje. A jak widać to sporo się dzieje,bo ta temperatura to jakaś pokręcona jest...
my to dzwolągi jakieś jesteśmy!!
nie dziwolągi.. tylko jedyne w swoim rodzaju i wyjątkowe, a co mi po standardowym wykresie jak nic z niego może nie wyjśćnatusia, AGA 30 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧