plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynatusia wrote:co taka cisza dziewuszki ? Aga ja też dziś będę miała mikołaja
Właśnie m dzwonił,że jak to on określił ,,mikołaj dziś przez komin do mnie zajrzy
,,
Ja Mikołaja sama do przeczyszczenia komina zaproszę dziś!!! :-kiti, natusia, mala29_, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatusia wrote:mala29_ wrote:no niestety aga ja pływać nie umiem
oooo! To nie tylko ja z tych nie pływającychJa to się boję głębokości. Lubię się pluskać ale tylko na brzegu. A na basenie tylko dżakuzi
To ja za was będę nadrabiac pływaniem!!natusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewuszki
ja tylko na chwilke bo strasznie chce mi sie spac...
Wosebus ty niecierpliwusku niedobry hehe
nie dawaj sie m namawiac nie dawaj- malo to sie juz naczytalas ze testy na tak wczesnym etapie i to popoludniu najczesciej nie wychodza...?
zrob grzecznie jutro rano tescik tak jak trzeba
rano zawsze wieksze szanse na druga nawet bladziutka kreseczke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatusia- ja zawsze lubilam ogoreczki, ale teraz to mi tak smakuja ze glowa mala...
m mi przyniosl wielki baniak z piwnicy no i tak go po trochy zjadam.... na przemian z zapasami grzybkow w occie hehe
czy wiecie ze od kilku dni nie tknelam nic ze slodyczy ?? w ogole mnie nie ciagnie...natusia lubi tę wiadomość
-
gadgeta wrote:natusia- ja zawsze lubilam ogoreczki, ale teraz to mi tak smakuja ze glowa mala...
m mi przyniosl wielki baniak z piwnicy no i tak go po trochy zjadam.... na przemian z zapasami grzybkow w occie hehe
czy wiecie ze od kilku dni nie tknelam nic ze slodyczy ?? w ogole mnie nie ciagnie...
Ja też je uwielbiam i mogłabym codziennie jeść ale słodycze też. Mogłabym na przemian je jeść. nigdy mi to nie przeszkadzałogadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
też mi was brakuje dziewczynki ale może jutro wpadnę w dzień jak mi się uda bo mam wolne ale dużo załatwiania na mieście mam ale jak się wyrobie to zdążę jeszcze poklikać. A co do obżarstwa to ja właśnie lody wcinam i owoce sobie przyniosłam na deser
a co najlepsze że chora jestem ale lody muszą być he he he
gadgeta, natusia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny