Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    co taka cisza dziewuszki ? Aga ja też dziś będę miała mikołaja :D Właśnie m dzwonił,że jak to on określił ,,mikołaj dziś przez komin do mnie zajrzy ;D,,

Ja Mikołaja sama do przeczyszczenia komina zaproszę dziś!!! :-

kiti, natusia, mala29_, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety aga ja pływać nie umiem :P

• natusia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

oooo! To nie tylko ja z tych nie pływających :) Ja to się boję głębokości. Lubię się pluskać ale tylko na brzegu. A na basenie tylko dżakuzi :)

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    mala29_ wrote:

oooo! To nie tylko ja z tych nie pływających :) Ja to się boję głębokości. Lubię się pluskać ale tylko na brzegu. A na basenie tylko dżakuzi :)

To ja za was będę nadrabiac pływaniem!!

natusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewuszki
    ja tylko na chwilke bo strasznie chce mi sie spac... :P

Wosebus ty niecierpliwusku niedobry hehe
    nie dawaj sie m namawiac nie dawaj- malo to sie juz naczytalas ze testy na tak wczesnym etapie i to popoludniu najczesciej nie wychodza...?
    zrob grzecznie jutro rano tescik tak jak trzeba :)
    rano zawsze wieksze szanse na druga nawet bladziutka kreseczke :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra aga to nadrabiaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej gadgeta :)

• natusia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Gadgetko! Jak się czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej malutka hej natusia

a dobrze dobrze sie czuje- wlasnie tez sie objadalam ogorkami kiszonymi hehe :)

natusia, AGA 30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pol dnia dzis przespalam a teraz znowu mi sie chce spac- normalnie w sen zimowy moglabym zapasc hihi

prosze was dziewczynki trzymajcie kciuki zeby moja jutrzejsza betka ladna byla dobrze? :)

natusia, plemniczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki wy też z niecierpliwością czekacie na wieści od Wosabki ?

• natusia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyszności no nie :) ? W sam raz na wieczór ;)

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda malutka ze teraz tylko wieczorem mozesz byc :( brak nam tu Ciebie w ciagu dnia

natusia a moze jednak ta owulka juz byla?

aga- dobrze ze usg dobrze wyszlo, co do reki- tak mi przykro... biedaku moze sie jeszcze uda odwlec operacje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia- ja zawsze lubilam ogoreczki, ale teraz to mi tak smakuja ze glowa mala... :)
    m mi przyniosl wielki baniak z piwnicy no i tak go po trochy zjadam.... na przemian z zapasami grzybkow w occie hehe

czy wiecie ze od kilku dni nie tknelam nic ze slodyczy ?? w ogole mnie nie ciagnie...

natusia lubi tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odsypiaj się dopóki możesz Gadgetko ;) A co do owulacji to już sama nie wiem...ale możliwe,że jak w 12 dc byłaby owulacja to w 17 dc byłby jeszcze śluz płodny ?

• natusia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2012, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    natusia- ja zawsze lubilam ogoreczki, ale teraz to mi tak smakuja ze glowa mala... :)
    m mi przyniosl wielki baniak z piwnicy no i tak go po trochy zjadam.... na przemian z zapasami grzybkow w occie hehe

czy wiecie ze od kilku dni nie tknelam nic ze slodyczy ?? w ogole mnie nie ciagnie...

Ja też je uwielbiam i mogłabym codziennie jeść ale słodycze też. Mogłabym na przemian je jeść. nigdy mi to nie przeszkadzało :)

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia- moze tak byc, w galerii wykresow widzialam takie wykresy gdzie sluz plodny potrafil wystepowac nawet kilka dni przed @... z naszymi organizmami nigdy nic nie wiadomo... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mi was brakuje dziewczynki ale może jutro wpadnę w dzień jak mi się uda bo mam wolne ale dużo załatwiania na mieście mam ale jak się wyrobie to zdążę jeszcze poklikać. A co do obżarstwa to ja właśnie lody wcinam i owoce sobie przyniosłam na deser :P a co najlepsze że chora jestem ale lody muszą być he he he :)

gadgeta, natusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już czysta i pachnąca czekam na Mikołaja z wielką rózgą ha ha ha hoł hoł hoł dziś będzie!!! :-)

gadgetko ładnie piękne jutro będzie z twoją betką!!!:-)

gadgeta, natusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2012, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze moje kochane laseczki, zbieram sie juz do lozeczka, spijcie dobrze kwiatuszki i oby jutro byl dla kazdej mily dzionek :)
    kolorowych snow, cmokaski :*

AGA 30 lubi tę wiadomość

‹‹ 700 701 702 703 704 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ