plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatusia wrote:Aga wyrobi się twój mikołaj dziś jeszcze? Bo mój to raczej koło 1-ej będzie więc jutro

jak o 19 wyjechał to do północy powinien dojechać zależy jakie drogi bo u nas szklanka na drodze i sypie śnieg znowu!!!
A jak nie to Mikołaj po Mikolaju będzie!!
natusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:natusia wrote:Aga wyrobi się twój mikołaj dziś jeszcze? Bo mój to raczej koło 1-ej będzie więc jutro

jak o 19 wyjechał to do północy powinien dojechać zależy jakie drogi bo u nas szklanka na drodze i sypie śnieg znowu!!!
A jak nie to Mikołaj po Mikolaju będzie!!
Mój mąż ma jeszcze jakieś półtorej godziny jazdy dużym autem.Zjazd do bazy i potem jakieś 40 minut osobówką do domku. -
nick nieaktualny
-
witajcie, pwdalam sie tylko przywitac i powiedziec ze to cholernie nie sprawiedliwe, nie nam decydowac o zyciu ale tyle ludzi złych jest na swiecie itd a tutaj taka dobra i młodą osobę, nam zabiera
nie mogłam normalnie cały czas płakałam, wujek widac staral sie trzymac ale unikal rozmów o Ani, a jej mąż to cien człowieka, nieobecny az sobie nawet nie chce sobie wyobrazac co on musi czuc... byl taki nieobecny...takie to smutne i straszne... nic znikam jemy wlasnie kolajcę z M, moze potem was nadrobie, na razie to nic mi sie nie chce, złapałam doła, ale ciesze sie ze bylismy chociaz tak moglismy sie z nia pozegnac, bo do hospicjum niestety nie zdązylismy, ale moze i dobrze, bo pamietam ja jeszcze taka jaka byla wesola i kochana, a nie zniszczona choroba i lekami, po ktorych tracila pamiec... nic dobrej nocki dziewczynki
-
nick nieaktualny

coby byly efekty
Potem żeby @ przyszła i żeby wpadki nie było. A potem,żeby @ nie przyszła i była dzidzia