płodność po odstawieniu tabletek anty
-
WIADOMOŚĆ
-
to takie koło fortuny dla mnie tak jak normalnie nie z tabletkami, niektórym od razu się udaje, niektórym w 3 cs a niektórym dopiero w 14cs po dogłębniejszych badaniach
Mam znajomą która od razu po odstawieniu miała bliźniaki, która po odstawieniu też od razu zaszła ale i takie znajome które po odstawieniu miały cykle bezowulacyjne i trwające po 60 dni. Dla mnie nie ma reguły. Ostatnio moja koleżanka widząc na mój kolejny zawód wpadła na pomysł a może powinnaś pobrać anty 3 msc, wielu moim koleżankom tak od razu "zaskoczyło" a ja nie widzę sensu bo szanse że zaskoczy czy rozwalę sobie gospodarkę hormonalną są 50% na 50%pszczola2000 lubi tę wiadomość
Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
lollla7 ja wiem dlatego czasem myślę, jakie to nie fair. Ja wgl żałuje, że zaczęłam brać ale cóż pozostało teraz tylko próbować i wierzyć, że coś wyjdzie. Tylko kiedy wszystko wróci do normy ! To jest pytanie.Skoro można pomyśleć, że może być lepiej, to znaczy, że już jest lepiej.
-
Paulaona życzę Ci żeby wróciło do normy jak najszybciej Świat nie jest sprawiedliwy niestety i każde kobietki starające się o dzidziutka doskonale o tym wiedzą. Mnie trzęsie jak widzę na mieście jakieś pato z brzuchem i fajką GDZIE SPRAWIEDLIWOŚĆ? nie maaaaa, tylko człowiek dopóki nie zaczął się starać widział wszystko w jasnych barwachCzekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
-
Dziękuje bardzo i Tobie też tego życzę byś szybko złapała fluidy od zafasolkowanych Dokładnie ! młode dziewczyny, które maja po 17 lat wpadają jak muchy, a my musimy tyle trudu włożyć, nerwów i łez.Skoro można pomyśleć, że może być lepiej, to znaczy, że już jest lepiej.
-
pszczola2000 wrote:No ja właśnie tak na spróbowania tych anty na 3 miesiące. Może coś ruszy. Macie rację to jest 50/50 że się uda lub się rozleguluje. Jestem jak zawsze dobrej myśli. Aczkolwiek podczas brania był przynajmniej komfort psychiczny bo przynajmniej człowiek się nie starał bo i tak podczas branie nie zaskoczy. A teraz znowu mimowolnie człowiek będzie się skupia a może a może a dziś a jutro pękło nie pękło jest nie ma... Ehhh
Trzymam kciuki żeby było u Ciebie to pierwsze 50%, hop siup i brzuchopszczola2000 lubi tę wiadomość
Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
-
Dziewczyny, dziś mam takiego doła że szok. Od dwóch tyg jestem sama mój luby wraca dopiero w sobotę nawet nie mam kiedy cokolwiek działać. Dziś dostałam wypowiedzenie w pracy bo... przenoszą moja firmę do Łodzi,myślałam że mam stabilnie a tu bach...Skoro można pomyśleć, że może być lepiej, to znaczy, że już jest lepiej.
-
pszczola2000 wrote:Paulaona trzymaj się! Nic nie dzieje się przypadkiem! Coś jest po coś w naszym życiu. Uszy do góry!
Dziękuje pszczola2000, wiem i też tak sobie tłumacze. A jak tam u Ciebie?Skoro można pomyśleć, że może być lepiej, to znaczy, że już jest lepiej. -