plotkowanie i staranie
-
Myślenie tylko o zajściu w ciąże nie jest dobrym pomysłem. Pomysłałam wiec, że moglybysmy tutaj pogadać o wszystkim i o niczym. O swoich planach, o pracy, o tym co nas spotkało..Takie zwykłe, luźne rozmowy.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Hej
Znam ten ból też kiedyś tak miałam o niczym innym nie myślałam tylko o ciąży czytałam doszukiwałam się różnych rzeczy normalnie już wariowałam teraz mija 12 miesiąc a ciąży nadal brak ale powiem ci że już odpuściłam. Zajęłam się pracą i staram się już nie czytać tych wszystkich rzeczy na stronach nie testuje nie mierze temperatury. Odpuściłam powiem ci że te forum jest dobrą odskocznią bo można pogadać o wszystkim -
Ja ostatnio byłam bardzo nastawiona, że już się udało. Dziś, mimo, że do @ tydzień, wiem, że dzidzi we mnie nie ma. I trochę szkoda.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
No szkoda..u mnie niby byla ale sluz nie odpowiadal... trzeba czekac dalej...ale ja to dopiero 2 cykl staran po tabsach.. ale wierze ze sie.kiedys znowu uda..mam juz blizniakow 8 letnich ale przez te 8 lat organizm tez.sie zmienilCzekając na Ciebie...
-
Starająca się 88 ja tez mam córkę ma już 7 lat teraz staramy się już 12 miesięcy i nic już nawet jak @ przychodzi to mnie już to nawet nie dziwi. Zmieniłam ginekologa i liczę że ten rok będzie lepszy.
MeggiGirl a powiedz mi skoro miałaś cykl bez owulacyjny to nie dostałaś @??
Bo właśnie ja cały czas się zastanawiam czy ja w ogóle mam cykle owulacyjne bo u mnie brak śluzu w dniu owu. Ale @ dostaje normalnie regularnie. A słyszałam że jak bym pęcherzyki nie pękały to bym @ nie dostała. Więc jak to jest -
nick nieaktualnyWitajcie.
Ja sie staram od 9 lat z przerwami..teraz od sierpnia na nowo..i nic...mam 11letnie dziecko.
W tym miesiacu odpuscilam tak jak w poprzednim...od stycznia chce znów zacząć ale juz zaczynam godzic sie z mysla ze nic z tego nie bedzie.
Aktualnie biore dostinex na podwyzszona prl.
Sylwek w domu jak co roku...najchetniej bym przrspala..a jak u Was -
nick nieaktualnyJus@tyna wrote:Witaj a wiadomo dlaczego przez taki czas się nie udaje??
robiłaś już wszystkie badania? pęcherzyki rosną? robiłaś monitoring?
Prywatnie nie chodzę.
Wydawalo mi sie ze zawsze mialam owulacje ale nigdy nie robilam monitoringu, zafen lekarz mi nic nie proponowal.
Teraz za 2 tyg ide na maly zabieg wiec póki co i tak musze przeczekać
-
Załamana ja bym się wzięła za porządne przebadanie. Prolaktyna to pikuś z tego co się ostatnio dowiedziałam. Tarczyca, monitoring cyklu. Powodów może być milion...ja mam wykupione ubezpieczenia medyczne w PZU więc płacę niewiele a korzystam sporo. Jak ma razie to więcej muszą za mnie zapłacić niż im zapłaciłam haha
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -