Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
MisiaMisia wrote:No to Laseczki zaczynamy nowy dzień Spać nie mogłam tej nocy. Po 7ej już miałam telefon od znajomej a przed momentem kontakt od headhunter'ki, z podziękowaniami za udział w projekcie ale wzięli kogoś innego. Na szczęście nie zależało mi aż taaaak bardzo a kobitka ma w zanadrzu inne projekty i będziemy w kontakcie:)
Pszczele mleczko jest bleee, ale znośne. Dziś zaczęłam kurację
Wszystkim miłego dzionka! -
To korzystając z okazji, że mogę, zjem sobie makrelkęLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Cześć Paulinko, no właśnie jestem ciekawa jak to mi w tym cyklu wyszło, co ma być to będzie
Pusto tu dzisiaj, więc wzięłam się za szukanie na allegro jakiegoś kosza na bieliznę i półki prysznicowej. Po przeprowadzce jeszcze sporo rzeczy została do doposażenia
Co u Ciebie?Paula_29 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
A dziewczyny oświećcie mnie błagam, po co się robi testy owulacyjne pod koniec cyklu?? Tzn. tak jak np. u Ciebie Paulinko? Widzę, że najpierw zrobiłaś test owu a potem ciążowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 10:13
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
U mnie dzień dobry już od 5.30 nie mogłam spać. I też baaaardzo pochmurno i mgliście, spać się chce ... kawa? to dobry plan!LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlga przykro mi, ale widze ze i tak masz dobry humo.. To cieszy
U mnie narazie spokoj w pracy, szefowa dopiero o 18 bedzie a ja do 17 robie.. Chyba musze zadzwonic a stresuje sie koleznaka tes mowi ze to nie jest normalne i w ogole powinnam miec 2 dni wolne bo tamto to bylo chorobowe a nie wolne jakie mi w tygidniu przysluguje... Ehh nienawidze takich spraw przez telefon zalatwiac. Juz sie stresuje :p ale nie dam sie..
Dziewczyny ale sie se mnie leje i mysle se to wiesiolek, bo jakby baktwria to byl miala caly czas w koncu ja mam minimum 1,5 tyg :p
Jak samopoczucie laseczki? Jakie plany? -
nick nieaktualnyU mnie oki samopoczucie, bo mówiłam,że odkładamy starania o drugiego bejbika Nie trafi się to ok, trafi - pokochamy jaks woje A wykresy będę prowadzić dla samej siebie i dla gina. Muszę wyregulować cykle na jakąś konkretną liczbę dni, żeby to miało ręce i nogi
Saramago lubi tę wiadomość
-
U mnie tez pogoda do du... spać! spać! kawy dwie już wypiłam i nic chyba trzecią zrobie...
Daria napewno to wieśka sprawka hehe
u ,mne to dziwnie po tym wiesku nie widzę różnicy a chyba powinna już być jakaś jeżeli by działał.. albo takiego wieśka mam skopanego ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 11:04
-
nick nieaktualnyJakie plany? ja się lenię przed kompem,potem pewnie przerzucę się na książkę, bo dziecko nie chce się dzisiaj ze mną bawić - jeździ wozem strażackim po całym domu, ewentualnie bawi się przypinaniem spinaczy do bielizny do ścianek pudełka - nie wiedziałam, że to trudne zadanie dla takich bąbli, ale zajmuje czas na długo
-
Asia a jak tak zrobiłam sobie niewiele myśląc, bolał mnie jajnik bardzo, kłuł i śmiałam się do męża czy może ja druga owulację mam (choć wiem, że to nie możliwe) i jakoś tak zrobiłam.
W sumie nie było to mądre posunięcie, ale dzięki temu dowiedziałam się, że coś jest na rzeczy, może podświadomie jakoś...
A u mnie wszystko dobrze, dzisiaj pojechałam sobie zrobić TSh i Ft4 bo mąż mi spokoju nie dawał, że już mam zrobić a nie czekać na wizytę, non stop dzwonił czy już zrobiłam, więc teraz czekam na wyniki -
Jakie plany- Młoda się bawi sama ja trochę na kompie posiedzę potem obiadek zrobię a po południu jedzonko będę robić na jutrzejszą imprezkę u przyjaciół.
Olga moja Maluda klamerkami do bielizny bawi się od kiedy zaczęła siedzieć normalnie aż krzyczała gdy widziała że idę pranie wieszać. Teraz już umie sobie sama nadusić i przyczepia do wszystkiego co się da. Tak niewiele potrzeba by zająć na chwilę dziecko -
Eweloka84 wrote:U mnie tez pogoda do du... spać! spać! kawy dwie już wypiłam i nic chyba trzecią zrobie...
Daria napewno to wieśka sprawka hehe
u ,mne to dziwnie po tym wiesku nie widzę różnicy a chyba powinna już być jakaś jeżeli by działał.. albo takiego wieśka mam skopanego ehh
No ale Ty za to masz głupawkę. Nie można mieć wszystkiego dziewczyno!
[img][/img]LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyMichał też zawsze ciągnął do spinaczy, ale on je wyginał w drugą stronę i psuł. Przypadkiem sie dowiedziałam, że takie przyczepianie spinaczy to super rozwijające zajęcie dla maluchów
U mnie zupka się gotuje,więc dzisiaj tez luzik z obiadem Przez tą pogodę nic mi się nie chce....