Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja u znajomych wczoraj tez wypilam piwko
0 % oczywiscie
Daria to widzeze weekend intensywnysuper. Ja dzis caly dzien leże. Od rana mnie ćmila glowa a teraz juz boli
mansakra.
A chcialam zrobic galarety z kurczakiem...tak mi sie chce....chyba wezme pol tab...
-
Paula mnie dzis tylko co jakis czas bolala.. chyba to cisnienie ;/
A ja sie smieje ze chyba @ faktycznie bedzie gdzies za 2-3 dni bo mi mo iz niemam objawow typowo na to moj chodzi za mna jak piesheheh zawsze mu sie chce na 2-3 dni przed@ chyba wyczuwa wtedy ze bedzie stop
hehehe bo wczoraj poszalal
-
nick nieaktualnyAnia nie pokazywalam hehe
ale pooglada niedlugo wszystko jak bede siostrze i mamie pokazywac i patrzec co juz mamy
Paula to odpiczywaj i wez tabletke nie ma sie co meczyc..
Ania hehe bo podobno faceci ciagna do kobiet w tych dniach, jak psy do suczek
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
NO włąsnie tak sie zachowywal
ahh ale mi sie zachcialo ryzu takiego cieplego z masełkie chyba nastawie sobie i zrobie taki kleik.. loooo ale mam chetke ..ooo i do tego dorzuce jajko ... i podsmaze+ szczypior
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haaa dałam mezowi porcje a ten sie pyta co to ..a ja na to aaa..jajecznica z dodatkiem
powachal i mowi ladnie pachnie i wyglada wiec pewnie dobry.po chwilislysze.. teee to jest zajebisteRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmmm na to wyglada
Ojj loda to bym zjadla ale takiego galkowanego
A ja sienie moge przestac smiacjak mi zasadzil przed chwila maluch
az pod reka czulam. Nie moge w to uwiezyc
Moze ja psychiczna jestem i mi sie wydaje...
A daria gdzie zaginela???
Aniu jutro do pracki co??? Ciekawe co u mnie sie bedzie dzialo bo moja partnerka wraca i zrobi sie nas za duzo... Ciekawe jak to rozwiaza....Ania_84 lubi tę wiadomość
-
heheh
Powiedz maluchow.... ze ciocia Ania mocno całujei ma sie coraz czesciej ruszac i gilgotac mamusie zeby sie smiala
tak jutro do pracykoniec miesiaca zus, NFZ
ciekawa jestem czy sie odezwa z tego Torunia albo Wawy -
chodze do biura tam gdzie zastepuje siostre
ale ogolnie mam prace bardziej zdalna od siebie z biura
fizycznie pracuje.. w ogrodzie
jak sie odezwia i jakby sie tak udalo.. to zapewne takmoj juz szuka mieszkan
wariot
a tak wgole wstal a ja mu wylecialam wiesz co zlozylam papiery do Wawy ii Torunia
a ten do mnei luzz...mow kiedys ie prxznoesimy
Czarnula87 lubi tę wiadomość