Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dzien dobry
Przepraszam z etak zniknelam ale zaczelismy szykowac ognisko
No i wczoraj sie dowiedzialam ze najprawdopodobniej od 1 kwietnia zamykaja nasza szkole..no jak nie urok to sraczka.juz myslalam ze jakos sie to ustabilizuje i dupa ;/ a jescze wyplaty za grudzen nie dostalam;/ to juz teraz pewnie nie ujrze ;/ ak oglasza upadlos to pozamiatane. ;/
mam nadziejeze jednak nie zamkna bo sie wnerwie ;/
chyba nie bez pzyczyn ten zab wypadaja y mi sie snil ;/ zawsze ak sie sni to sa problemy ;/ -
nick nieaktualnyHej wam.
W nowym miejscu wczoraj popracowałam aż 4 godziny "/ bo potem moja była kiero zabrała mnie na starą restaurację bo im ludzi brakowałowrrrrr
ledwo gadam, płuca mnie bolą, chrycham jak nie wiem
zła, smuta itp.
jak mnie dzisiaj znowu będą chcieli wysłac na iganie to się wścieknęAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ojjj... OLga kuruj sie kochana i zebys zostala tam w tej galerii i niech cie tak nie rzucaja ;/
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Alez tu sie nic nie dzieje
Ja dopiero wstalam
Wczoraj u znajomyćh bylo super. Tak sie usmialam....i okazalo sie ze kolezanka ktora przy ostatnim spotkaniu bala sie ze po pol roku staran nie moze zajsc w ciaze oglosila ze robila testy i udalo sie
Wiec obie wypilysmy po piwku bezalko
Olga kurdeee obys dzis zostala na miejscu!!!
Ania no to sie porobilooby ten czarny scenariusz sie jednak nie spelnil...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
UUu to nie dobrze.. a podobno faceci czesto odczuwaja przypadłosci kobiet w ciazy keidy ich kobiety sa w ciazy
heheh
ja włansie pije herbatke z sokiem malinowym -
nick nieaktualnyHej kobitki!
Aniu oby nie zamkneli Twojej szkoly, kurcze cos pod gorke macie ostatnio.. Oby to sie szybko wyjasnilo i ulozylo!
Paula fajnie źe koleżanka tez jest w ciazyjak to milo z kims dzielic ten sam stan
Olga obys miala dzisiaj spokoj i to na nowym miejscu pracy!
My dzisiaj jedziemy do takiego ogrodu, tam staw może na lodeczki pojdziemy
Narazie leze, zaraz biore sie za obiad
Pogoda super -
Paula super
nooo to poglaszcz malucha w nagrode
Ja troche wczesnij poszlam na zajecia bo poskracali lekacje takze szybciej skoczylam -
Czesc dziewczynki.
Ja przyszłam sie pozegnac.
Mimo ogromnych nadzieji znoswu dostałam okres:(
wiem wiem to nie koniec swiata i nie ma co sie zalamywac ale musze troche odetchnac.
nie ukrywam ze jest mi coraz trudniej czytac jak Wasze maluszki sie rozwijaja jak daja o sobie znac i jakie to szczescie czuc cos podobnego. Ciesze sie z Wami ale jednoczesnie czuje smutek ze to nie ja:(
wkolo tez duzo znajomych w ciazy dlatego musze sobie troche dystansu zlapac i nie spinac sie tak bardzo bo sie zaplacze:(
Nie wiem jakie mam podjac nastepne kroki co badac czy cos badac czy czekac w koncu poł roku to nie duzo. Wszystkie badania wychodza ok wiec nie wiem gdzie lezy przyczyna:(
Boje sie ze to jakies zrosty po zabiegu sie porobily i bedzie ciezko ale bedziemy dalej probowac mam nadzieje ze na wiekszym luzie:)
Trzymajcie sie dziewczynki zdrowo dbajcie o siebie i kazdej z Was zycze duzo sily i slonka na codzien w zyciu:*
Mam nadzieje ze bardzo szybko tu wroce z pozytywnymi wiadomosciami.
Trzymajcie sie zabki buziaki:*Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Czekaja skzoda ze @ przyszla ;/
Jelsi czujesz ze potrzebujesz odpoczynku to tak zrob ja tez nie raz mniej pisze bo musz eodpoczac
Zreszt ap badaniach sama pisalam ze musze na jakis czas odpoczac.. tyle ze ja nie wytrzymalam zbyt długo
Wracaj do nas jak najszybciej
Dbajcie o siebei -
Dzieki Anusia
poglaskalam i powiedzialam o cioci Ani
Kurde ty to masz szczescie ostatnio do tych zajeci bardzo dobrze.
Czekaja... Ja tez walczylam pol roku o ciaze. Uwiez mi ze tez sie balam, ze nie bede mogla byc mama. Powiem ci tak.... Odpocznij. Bo tu moze lezec przyczyna. My nie uciekamy a moze taka odskocznia przyniesie sukces....
Zawsze kiedy bedziesz chciala my tu jestesmy, czekamy i przyjmiemy z otwartymi lapkami
Trzymam kciuki za was Kochana i wiecej luzu
BuziamAnia_84 lubi tę wiadomość
-
OOOO to dobrze ze mnie przedstawiłas maluchowi
Wiosna /lato wtedy sie nei hce siedzec w skzolezawsze tak jest
ja własnie ogladam Nowy dom
i robie sobie juz luzik..
A na wieczorek kupilismy sobie z mezusiem popieku ja mam malinowe maz jabłkowe..
Aaa która to mówiła o tym Corneliuszu bananowym ?? wczoraj go kupilismy -
nick nieaktualnyPaula gratuluje!!
teraz juz bedzie dawal maluszek znac czesciej
Czekaja ja Cie rozumiem.. Wiem jak Ci zle i przykro.. Znam ten bol..
Odpoczniesz od wszystkiego i wrocisz z dobrymi wiesciami jak nasza Dorotkatrzymamy za Ciebie kciuki kochana.. Wroc jeszcze do nas!
My bylismy w parku, nog nie czuje.. Teraz je mocze w misce tak mnie bola do twgo buty obtarly
Od jutra ide na l4, chociaz tydzien sobie odpcozneAnia_84 lubi tę wiadomość