Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Daria
nie wiem co to za bol ale masakra
musze w koncu zamowic poduchej bo coraz gorzej mi sie spi
I sikanie mnie zaczyna meczyc
Anusia dzis tylko usmiechy sa akceptowalne wiec nie masz wyjscia
Olgaaa aaa kotek...mialam kilkanascie lat kociczke Kropke. Tylko w domu byla. Bielutka czysciutka. Kot do bloku jest idealny
oby sie wlasciciele zgodzili
Daria no slodziuchne te rzeczy. Bardzo milo z ich strony
A dla nas kolejna torba ciuszkow naszykowana znowubede dzis dzwonic do tej dziewczyny kiedy mozemy odebrac
i podobno wanienke tez ma dla nas
hihi. Jak tak dalej pojdzie to zostana nam drobiazgi do kupienia
Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula to super, że dostajecie :] to jest mega oszczędnosc bo dzieci to są studnie bez dna jesi idzie o wydawanie kasy na nie :]
my też podostawaliśmy mnóśtwo rzeczy a i tak sporo kasy nam poszło
Właścicielka się zgodziła :] teraz tylko mężu ma zadzwonić do koleżanki co ma jakieś dojście do kotków :] i będzie załątwiał :] dlatego jeszcze nie wiemy kiedy do nas lokator zawita, bądź lokatorka :]
Lepszy kot cyz kotka? -
Moim zdaniem Kotka
tylko trzeba niestety i kota i kocice wysterylizowac..bo kot bedzie znaczyl teren a kotka.. no cosz ocipiejecie jak bedzie miala róje
My jedna róje przezylismy i mój M powiedzial.. kurde dobrze ze ty tak nie miauczsz i nie drzesz ie jak masz okres płodnybo bym sie wyprowadzil
Olga sprzedałas mi bol gardła
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mojemu dalam zadanie do mrozonej kawy ma zakupic lody i
jej .. dziewczyny wczorja my slalam ze odlece jak wypilam kawe z lodami i z tm prademCzarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:No włąsnie tak mi się wydawało, że kotka lepsza :] na pewno będziemy ja sterylizować :] tylko nie wiem w jakim wieku się to kotu powinno robić, żeby nie za wczesnie
-
I odrazu mówie.. jesli to kocie małe ..to odrazu ja odrobaczcie i zaszczepic
zreszta wet Wam powie dokladnie krok po kroku
-
Aaaaa zamorduje wlasnorecznie!!!! Lobuziary!!!
Uwielbiam scheridanajak normalńie teraz nie chce mi si alko tak to bym wypila i to cala butle chyba
Mniaaaam.
Hmm kanapki z miodem odpadaja bo pije herbatke z duuza iloscia miodku i za duzo by to bylo. Ale zaraz mezus cos wymysli
Poki co szukamy autokaru na wesele dla gosci...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
znaczy mnie zaczyna.. musze sobie psiuknac tym moim specyfikiem
Aleee.. coraz szerzej moge jape rozwierachurrra
wczoraj z trudem gryzłam bułke ;/
wczorja zgaga i dolegliwosci zoladkowe dzis slinotok..jak nie urok to sraczka ;/
Balleys'a tez lubie -
nick nieaktualny
-
kurde dziewczyny ktora mi podpowie kiedys zasiac trawe
hehe bo chcemy przekopac ogródek i zasiac tam trawke
-
Juhuuu a ja w koncu z waga wracam do normy
w 16 tyg waze 52 kg
Czyli startuje z waga sprzed ciazyteraz juz tylko na + bede liczyc
Aniu z trawa to nie wiem ale moja mama robi porzadki w ogrodku i teraz cos sadzi i siejeale na opakowaniu kazdej trawy powinno pisac mysle.
A my robimy kanapeczkiAnia_84 lubi tę wiadomość