Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:Dziewczyny, wiem, ze to temat z dupy...choć w czasie ciąży zdarzają sie problemy z włosami więc może któraś pomoże
Wiec tak, mam bardzo cienkie włosy, skłonne do falowania. Niestety prostuje je, ale przy odrobinie wilgoci sa skręcone..ale to nie problem, najwiekszy to ten, że sa bardzo suche..tym bardziej, ze prostuje co drugi dzien!
Znacie jakis kosmetyk/zioła czy cosik co nabłyszczy włosy i odbuduje...? tak, żeby stały się grubsze, lśniące ? -
Kochana używam, ale nic nie daje, szczerze mówiąc, juz bardziej mi pomógł olejek arganowy. Ale szczerze mówiąc szukam czegoś czym pomoge włosom od "sróda" czyki jakies ziółka do picia, czy tablety czy co...
-
Dorotucha wrote:Dzięki Kochane
Serducho waliło jak młotem choć ten NFZ-owski aparat do USG to masakra w porównaniu z tym gdzie chodziłam prywatnie ale widziałam mimo kiepskiej rozdzielczości
hehehe
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem dziewzynki
musialam ztobic herbatke bo mi jakos niedobrze.. brzusio mnie zaczal bolec a wszytsko zaczelo sie od ostrego bolo jak miesiaczkowego myslalam ze @ dostalam ale nie..i od tej pory rozbolall mnie zoladek a racze nie boli zoladek ale mnie muli jak cholera..i jaka osłabiona sie zobilam.. ehhh nie trawie tego okresu kilku dni przed @ ;/ -
Rudasek wrote:Dziewczyny, wiem, ze to temat z dupy...choć w czasie ciąży zdarzają sie problemy z włosami więc może któraś pomoże
Wiec tak, mam bardzo cienkie włosy, skłonne do falowania. Niestety prostuje je, ale przy odrobinie wilgoci sa skręcone..ale to nie problem, najwiekszy to ten, że sa bardzo suche..tym bardziej, ze prostuje co drugi dzien!
Znacie jakis kosmetyk/zioła czy cosik co nabłyszczy włosy i odbuduje...? tak, żeby stały się grubsze, lśniące ?
Ja fryzjerka to moge ci cos doradzi;)Ania_84 lubi tę wiadomość
Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
Natu to powiedz w jaki szampon warto zainwestowac bo ja co rusz mam tak ze mi sie po wszytskich przetłuszczaja ;/
-
nick nieaktualny
-
Ja tez wczesniej kupowalam w hurt. fryzj. taki duzy szmpon z joanny .. i bardzo go sobie chwililam..niestety ostatnio sie skonczyl i maz kupil inny ..chyba musze do tamtego wrocic ;/
Olga ile dni wolnego masz ?? -
nick nieaktualnyZ herbapolu jest dosc dobry szmpon ziołowy na przetłuszczanie sie wlosow. To co reklamuja w tv to najwieksza ch..jnia tak powiedzial dermatolog. Dla przetluszczajacych sie wlosow seria d/przetł.sie wlosow z biovaxu, dziala probowalam. A farbujesz wlosy ja ostatnio przekonalam sie do henny z venity. Nie ma po niej odrostow, dziala na wlosy jak naturalna odzywka, wbrew pozorom normalnie da sie wyprac slady po niej z recznika itd. polecam jesli kolor naturalny nie rozni sie od farbowanego
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, to jeśli chodzi o włosy to może polecicie coś na łupież dla kobiet w ciąży
Nigdy w życiu nie miałam łupieżu a tu bach w ciąży mam i to mocno widoczny
Rudasku mi bardzo na przesuszone po prostownicy włosy pomogła nafta kosmetyczna. Tanie i działa ale trochę z tym roboty, bo musisz na 20 min nałożyć a potem ze 3 razy włosy umyć by nie były tłuste, ale jak stosowałam regularnie dziewczyny mnie pytały co zrobiłam z włosami
jak nie chce Ci się bawić z naftą polecam SP Repair Wella z salonów fryzjerskich bądź allegro