Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde a ja od wczoraj kaszlę i gardło mam jakieś takie podraznione. zastanawiam si tylko gdzie isę mogłam załatwić
tych zimnych słodkich napoi nie piję w pracy
nie przewiało mnie nigdzie
nie wiem sama....
JA dzisiaj od rana siedzę w płytach i zgrywam wszystkie fotki jakie mam na kompa. Muszę w koncu porobić porządki bo mnie szlak trafia.... na niektórych płytahch raptem po 10 zdjęc tylkoa np. z Irlandii mam z kilku lat na 15 płytach fotki
a się mogą zmieścić na 2-3 max
-
nick nieaktualnyMalenq podziwiam wytrwałości, chociaz mnie nie ciągnie do słodyczy ani do słodkich napojów. Bardziej np. do białego pieczywa i makaronu :] wczoraj wąśnie zjadłam na kolację biały chlebek
i dzisiaj mam efekt
nie jem ziemniaków, ryżu, makaronów, mąki :]
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokłądnie lepiej wczesniej zaleczy c.. ja zawszejak zaczyna mnei bolec gardło to kupouje ARGENTIN-T - na mnie dziala genialnie.. psikne kilka razu .. i mam problem z głowy
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:to wtedy lepiej ssij co innego :p
tylko teraz nie moge nawte japy otworzyc mocniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wiem, ze to temat z dupy...choć w czasie ciąży zdarzają sie problemy z włosami więc może któraś pomoże
Wiec tak, mam bardzo cienkie włosy, skłonne do falowania. Niestety prostuje je, ale przy odrobinie wilgoci sa skręcone..ale to nie problem, najwiekszy to ten, że sa bardzo suche..tym bardziej, ze prostuje co drugi dzien!
Znacie jakis kosmetyk/zioła czy cosik co nabłyszczy włosy i odbuduje...? tak, żeby stały się grubsze, lśniące ?