Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej hej :] ja właśnie skonsumowałam śniadanko. Ledwo dzisiaj gadam, jednak trzeba będzie coś na te gardziołko kupić.
Ciekawa jestem dzisiaj strasznie nowego miejsca pracy i grafiku :]
Podejrzewam, co mogę dostac w prezencieJeśli faktycznie dostanę to Ania uderzam do Ciebie po porady
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry.witam sie i ja.
Masakra.... Obudzil. Mnie tak okropny bol z lewej strony plecow ze myslalam ze zwariuje. Wystraszylam sie strasznie ze to moze byc kolka nerkowa co sie w ciazy czesto zdaza ale na szczescie poki co przeszlo...
Widze ze dzis humorki srednie??? Buu.
Olga czekamy na relacje z nowego miejsca pracy i trzymam mocno kciuki Kochanaa reszta pewnie spi smacznie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja to mam chilowe wahania
teraz jz jest luzik
Olga Czyżby cos typu lapek alb tablet ??
Paula dzis masz wolne ?? -
nick nieaktualny
-
Noo kochana moja ja w weekendy nie pracuje
ne ne ne to se ne da
hihi.
O dziwo moj T tez ma caaaly weekend wolny co nie pamietam kiedy ostatnio mialo miejsce
Aniu rozchmurz sie kochanawiem ze czasem hormonki daja popalic
Ja dzis puscilam lezke jak pokazywalam T album dzieciecy hahahaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyProszę was o kolejne głosowanie ostatnim razem dzieci zdobyły nagrody teraz walczą zdaje się o nowe meble do przedszkola i mają dużą szansę - bardzo prosimy o jeden głosik na jeden dzień
http://jajunior.pl/konkurs_na_ulubione_przedszkole.php?ci=Żeliszew+podkościelny#glosuj176Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laseczki
Aniu dobrze ze humorek sie poprawil.. Ladna pogoda trzeba korzystac
Olga ale fajnie ze kotka dostaniesz
Paula nie wiem co to za bol, ja w plecach raczej nie mialam takiego.. Ale moze zle spalas..
Nie wiem czy sie chwalilam, ale wczoraj dostalam a raczej Nataniel prezent od dziewczyn z pracypokaze wam zdjecie
Ania_84, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny