Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrze ze ja nie lubie takich alkoholi
smaka nie mam
Ostatnio na piwko mialam to lyczka zrobilam
Co do trawy ja nie mam pojecia, nie mam dzialki ani ogrodka
O kotach pojecia tez nie mam
Paula z poducha napewno lepieja jaka zamowilas? Walek czy rogal? Ja mam walek i juz sie przyzwyczailam
Gratuluje wam wagi dziewczyny! Ja to lece jak petarda.. -
http://www.ebay.co.uk/itm/Maternity-pregnancy-nursing-support-body-pillow-cushion-with-tie-cords-/121220236578?pt=UK_Baby_Maternity_Pregnancy_MJ&var=&hash=item1c394a0522
Taka kupilam
Zobaczymy jak przyjdzie
A co do wagi to kochana zobaczymy pozniejpoki co to wrocilam do zywych
wiec kozystam
-
nick nieaktualny
-
Ojj daj spokuj
wazne zeby dziecko bylo zdrowe a rodzice szczesliwi.
Potem duuzo pracy i mozna wrocic do figury
A ja tez nie wiem co bedzie za mies czy dwa.
Poki co czekamy na dziecko brata Tmoze sie w kazdej chwili urodzic
wlasnie z nimi rozmawialismy i ogladalismy zdjecia pokoiku
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Bylismy na zakupach.. ojjj dawno tak szybko nie chcialam wracac z zakupów.. tak mi sie słabo zrobiło ze az Michał zauwazyl ze cos jest nie tak .. i to kilka razy ;/ nie wiem co ten moj organizm wyczynia ;/
witaminki biore .. a tu takie jazdy.. jeszcze jak pomysle ze mam isc na wyklady to mnie wsłabia ;/ -
nick nieaktualnyPaula i co beda miec chlopca czy dziewczynke?
Ale fajnie bedzie w tym samym wieku kuzynostwou nas tes bedzie troche dzieciakow ale od strony mojego meza.. Siostra moja ma juz wieksze dzieci bo prawie 4 lata i 6.. Wiec nie pobawia sie zbytnio
chociaz mowia ze beda Nataniela uczyc
Ania no to moze cisnienie? Albo z glodu?? -
zjadłam nawet sporo dzis, a ciasnienie po kawie mialam 96/65 jak wrocilam.. wiec moze i cisniene- choc ja mamtakie zawsze.. nie wiem moze ogolnie nei jestem jakas osłabiona.. terz mi juz lepiej
napilam sie herbatki zjadlam ..
jdno co mi przeslzo przez mysl.. to ze jak bede u neurologa to mu powiem o tych bolach glowy i zawrotach.. bo pewnie da mi znowu na rezonans i na eeg zeby sprawdzic czy wszytsko ok i czy taka dawdka dalej czy czasem czegos nie zmienic ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 15:02
-
Ruda27 wrote:Paula i co beda miec chlopca czy dziewczynke?
Ale fajnie bedzie w tym samym wieku kuzynostwou nas tes bedzie troche dzieciakow ale od strony mojego meza.. Siostra moja ma juz wieksze dzieci bo prawie 4 lata i 6.. Wiec nie pobawia sie zbytnio
chociaz mowia ze beda Nataniela uczyc
Ania no to moze cisnienie? Albo z glodu??
Beda miec chlopca Kacperkawlasnie brat T smial sie dzis ze ma nadzieje ze u nas tez bedzie chlopak bo beda razem chodzic na babeczki......
.....do piaskownicy hehe
Ja caly czas mam mega przeczucie na chlopca. Nawet w pracy kolezanka mi wczoraj mowila ze jej sie snilam i ze chlopiec bedzie
Dzis znow dostalam dwie torby ubranekjesli serio bedzie chlopak to do ubrania na poczatek ńie kupie prawie nic
mam wszystko od bodziakow, po czapki, spodnie, spiochy, pajacyki, niedrapki.... Wszystko
My teraz obiadek jemy ( mezus szaszlyki zrobil z pieczonymi ziemniaczkami) potem drzemka, szykowanko i wieczorem do znajomych
Ania uwazaj na siebie i porob badanka... Moze faktycznie dawki lekow trzeba zmienic...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
albo faktycznie musze zaczac lepsze sniadania jesc bo w sumie na pusty zoladek wypilam kawe a pozniej zjadlam 2 kromki z miodem.. wiec zbytnio pozywne to nie bylo.. a w sumie od 7 na nogach wiec do 12 moglo faktycznie mnie oslabic bo zjadlam i teraz lepiej sie czuje
-
nick nieaktualnyAnia to dobrze ze Ci lepiej, i uczniowie sobie zrobili wolne
odpcozywaj
My bylismy w restauracji, na spacerze i lodachno i zakupki i kupilam pare rzeczy dla maluszka
Zakupy takie sa mega uszczesliwiajace
Mimo ze mam tez troche ciuszkow od siostry, to jednak kupowac samemu to czysta przyjemnosc
Milego wieczorku wszystkimja leźe i wcinam arbuza