Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:kurde nooo nie moge pracowac
kopnijcie mnie w tyłek zebym sie wzieła za robote
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Monia tak to ja ta od meskich spraw
ten kocur w moim awatarze chyba jest moim znakiem rozpoznawczym
Nie martw sie za bardzo wszytsko sie jakos ulozyuwierz mi ..wiemze z meskim problemem jest bol.. ale zawsze cos sie wymysli
Ja myslaam ze wogole skoncze z Ovu jak dowiedzielismy sie o naszym problemie..ale dzien chyba wytrzymalam bez moich plotkarek co nie dziewczynynie umiem
-
XxMoniaXx wrote:heh no ja właśnie czekam na taki mały cudzik
-
aaa miałam Wam powiedziec i wylatało mi z głowy!!!
wczoraj mezu wrócił z pracy ja udawałam, ze spie bo przeciez nie odzywam sie do niegono to mnie obudził i mowi do mnie ,że burgera z maka mi przywiozł i czy bede jadła hahaha no to ja stwierdzilam, że " no mogę zjesc" hahaha ale dobry był aa juz dawno nie jadłam ale nic zjadłam, troche frytrk podjadłam i poszłam dalej spac hahahahahah a on do mnie mowi " Miskowa moja TY żonko Kochana|" hahahaha smiac mi sie chciało i zaczał głaskać mnie po brzuchu i do fasolki nawijac, żeby mnie przekonała zebym sie odzywała no to dzis łąskawie przemowilam do niego ale oczywiscie opierdzieliłam ze sie napił a co! a on do mnie ze raz w roku to moze no to mowie ze juz limit na ten rok wyczerpany hahaha cwaniak mowi do mnie, że w pażdzierniku to znowu sie napije bo pępkowe dzizes faceci!!!
Czarnula87, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Monia tak to ja ta od meskich spraw
Nie martw sie za bardzo wszytsko sie jakos ulozyuwierz mi ..wiemze z meskim problemem jest bol.. ale zawsze cos sie wymysli
Ja myslaam ze wogole skoncze z Ovu jak dowiedzielismy sie o naszym problemie..ale dzien chyba wytrzymalam bez moich plotkarek co nie dziewczynynie umiem
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Monia tak to ja ta od meskich spraw
-
Ewelcia i dobrze
trzeba doprowadzic facetow do pionu jak spoziomuja
znaczy zaleja sie
Monia..u nas be rewelacji dalej plemnikow brak .. 9 maja jedziemy na genetyke- pozniej 8 tyg czekania an wynikii jelsi beda ok to jedziemy do Wawy czy maz moze podejsc do biopsji jader i tm szukac plemnikow...ewentualnie kuracje jeszcze przed biopsja
moze uda sie wyuskac jakiegos odwaznego plemniora
ktory rzecznie i poslusznie zamelcuje sie w komorce jajowej
Eweloka84, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Paula ja na pewno będę rok, finansowo mamy taką możliwość więc się w sumie nie zastanawiam, tym bardziej że rok i pół roku to tylko 20% różnicy w pensji a żal takiego malucha do żłobka dawać, a jak miałabym nianie wynająć to mi się średnio opłaca pracować
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ewelcia i dobrze
trzeba doprowadzic facetow do pionu jak spoziomuja
znaczy zaleja sie
Monia..u nas be rewelacji dalej plemnikow brak .. 9 maja jedziemy na genetyke- pozniej 8 tyg czekania an wynikii jelsi beda ok to jedziemy do Wawy czy maz moze podejsc do biopsji jader i tm szukac plemnikow...ewentualnie kuracje jeszcze przed biopsja
moze uda sie wyuskac jakiegos odwaznego plemniora
ktory rzecznie i poslusznie zamelcuje sie w komorce jajowej
Będzie dobrze rozumiesz !!!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
NO włąsnie Dorotka cos nam sie tu opitala..trzeba a opitolic
Moniczko ..no coz.. trzeba sie wziasc w garsc..jesli chcemy wiedziec ze zrobilismy wszytsko to nie mozmey sie poddawac...a to jak teraz do tego podchodze zawdzieczam a duzej mierze Tym dziewczynkommoje kochane plotkary
Eweloka84, XxMoniaXx lubią tę wiadomość