Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Monia mysle ze bedzie okazja poznac sie blizej
Wlasnie Ewela wez niemstrasz kurde!!!ja nawet nie ogladam bo nie chce ryczec
Moj idzie robic hot dogimmmm pycha
zas mnie ciagnie na takie jedzenie
-
Witam Monia
A ja się za chwilę zabieram za robienie zupy cukiniowo-paprykowej, a teraz łazienkę sprzątam bo teściowa jutro przyjeżdża, ale już mi coraz ciężej , chwilę posprzątam i już mnie krzyże bolą.
W weekend rodzice byli to mama okna umyła bo mi nie pozwalają wchodzić na krzesłaEweloka84, Ania_84, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Witam Monia
A ja się za chwilę zabieram za robienie zupy cukiniowo-paprykowej, a teraz łazienkę sprzątam bo teściowa jutro przyjeżdża, ale już mi coraz ciężej , chwilę posprzątam i już mnie krzyże bolą.
W weekend rodzice byli to mama okna umyła bo mi nie pozwalają wchodzić na krzesłanie jadłam jeszcze takiej
-
Paula_29 wrote:Witam Monia
W weekend rodzice byli to mama okna umyła bo mi nie pozwalają wchodzić na krzesła -
własnie powiedzlam mojemu ze dzis mi sie chce..na co on.ale mnie dzis boli glowa.. o to mu tłumacze najlepszy lek na bol glowy to sx ..wiec nie pierdol
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
dobra moj mnie rozwalil.. przyszedl no juz sie nie stresuj a po co kupilem cole..
ładuje baterie ;P wiec luz mala
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Najpierw kroje cebule, podsmażam w garnku na odrobince oliwy z oliwek, dodaje pokrojone dwie cukinie, trochę podsmażam aż zmięknie, dodaje paprykę (2szt) pokrojoną w paseczki, duszę wszystko i dodaje bulion tak by odrobinę zakrył warzywka, gotuje z 10 min, następnie miksuje wszystko na krem, dodaje łyżkę przecieru pomidorowego, sól, pieprz, bazylię i oregano i gotowe:)
Ania_84, Eweloka84, Paula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość