Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry moje kochane...
Tyle sie u nas w koncu na watku dzieje a mnie nie ma buu. Ale uwiezcie ze mamy kazdy dzien zaplanowany praktycznie co do min teraz mamy czas do 12 a potem idziemy do fryzjera
Pozniej obiado-kolacja z cala rodzinka u rodzicow T
A jutro od rana komunia
Widze ze testy poszly w ruch kurcze oby jednak wszystkie okazaly sie pozytywne. Olgus szkoda ze nie pokazala sie u ciebie ta druga kreseczka ale wszystko przed wami
Stokrotka trzymam kciuki zeby jednak dzidzia chciala u was zagoscic
Aneczko jak nastawienie na badanka??? Ja mam nadzieje ze jestescie pelni optymizmu ja strasznie trzymam kciuki za was
Daria jak sie czujecie??? Co slychac?
Ogolnie dobrego dnia wszystkimRuda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula wyobrazam sobie, ze macie poplanowany urlop w polsce
Czekamy na zdjecia z komuni bawcie sie dobrze!
ja ja czuje sue dobrze, dziekuje jak narazie (odpukac) brzuch nie boli i skurczy nie ma..
Milam isc na joge dzisiaj, ale odwolana buuu
Ania czekamy na wiesci jak po badaniach.. Trzymajcie sie! -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.. dziś tempka 37.03 , test mniej czuly niż wczorajszy bo 25mlU ale kreska identyczna jak wczorajsza, wiec pewnie gdyby udało mi się kupic wczoraj ten 10 mlU to rano dziś bylaby już mega grubasna , no ale w nocy spac nie mogłam przekrecalam się zboku na bok ale na szczęście na razie @ nie ma, jedynie rano przy podcieraniu był lekko zabarwiony sluz ale tak bardziej na zolto , zobaczyłam te 2 kreski ale jakos nie było az takiejradosci jak myslalam bo boje się ze jeszcze @ przyjdzie, mąż się cieszy ale mowie mu żeby jeszcze cieszyc się tak po cichutku w sercu..
Jutrzejszą wizyte musze odwolac chyba w takim razie nie? Bo i tak to za wcześnie, za ile umowic?Paula55, Eweloka84, santoocha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny