Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:ta Aniu..chyba wiosna tak na nie działa...
tak u mnie czysto..miałam jutro testa strzelić hehehe, ale nie mam w domku hehehe............ -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Ania hahaha...ja po prostu mam luz blues i marycha:D:D:D:D
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:ta sex....a jak to się robi hahahahaha...a tak na poważnie, mojego nie ma w domku, wraca dopiero jutro
praca wyjazdowa i tak to jest, że ja i kotki rządzimy w domku:D:D:D -
Czarnula87 wrote:Aniu Dante to wariat mały chodzi po całym odmu jak pan, miauczy o jedzenie i o pieszczoty, bawi się wszystkim co mu wpadnie w łapki kastrację mu planujemy niedługo :]
-
U mnie nic, testa nie robiłam już jezdzilam po wszystkich aptekach w miescie bylam chyba w 12 i chciałam test o czulosci 10 a wszędzie tylko 25mlU i babki farmaceutki pytly czym to się rozni ze taki chce;/ masakra noi kupiłam dwa te 25 ale coz wrocilam do domu jakies 10 minut temu ide siku a tu na wkladce brazowo;/ i nie wiem czy @ się nie rozkręca.. wiedziałam ze tak bedzie
-
Już była taka nadzieja, niby się nie nakrecalam no ale w srodku w sercu była gta myśl ze skoro widze druga kreske to już jest cos dobrego a tu plamienie i brzuch zabolał jak na @ , ale wykapalam się i teraz nie ma nic przy podcieraniu no ale na pewno się rozkręci, zawsze tak jest albo jak mam test robic albo jak zmierze tempke i jest dość wysoka co już może dawac jakas szanse to dupa...
sory ale mam już dość.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny