Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
rozmawialam z tym facetem.. i do mnie z pretensjami wyskoczyl i tekstem ze on juz sobie poradzil i ze mialam szans e byc jedyna oferentka u nich .. a tak to on sobie szukatez innych i ze moge zlozyc oferte ale juz na jego warunkach..pajac ;/
-
hej kobity
Stokrotka ja tez tsk miałam jak Ty mysza kupiłam póżniej test wracajac z pracy PINK TEST i zrobiłam po południu i były ladne kreski juz wiec kup PINKA nasz owulkowy tescior i zrób jutro rano trzymam kciuki mocno!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 14:13
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
hej hej
Ja lda relaxu wypilam kawe mrozona z MC donalda
mialam wziasc to co Olga polecala..ale maszyna do lodow im sie zepsula ...AAAAA!!!!!!Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
ja dzis dziewczyny sie popłakusialam rano...hormony szaleją.. i to, że sie naczytałam na tych forach <głupek> misiek mnie opieprzył,że mam nie czytac, przytulił, pociumał, porozmawiał z fasolką juz mi troche lepiej
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja znowu na chwile jak tylko mam choc minutke to do was wpadam
Olgusia fajnie cie bylo przeczytac tu w koncu
Co do wozka... Baba w sklepie mi oczy otworzyla troche bo ja jak sie na cos napale to koniec
No wiec w tym zipy Q ktory chcialam gondola byla malutka... Wszedzie (nawet producent) pisze ze ma 80 cm ale owszem od gory. A ona po skosie schodzila na dol i faktycznie jej wymiar byl sporo mniejszy. po drugie podobno bardziej awaryjny niz ten co kupilismy (a tanszy wiec babie nie chodzilo o kase)
Marka ta sama wozkow jest ale model wybralismy inny
http://allegro.pl/nowosc-3w1-baby-merc-q8-gratisy-i4202094980.html
Kolor grafit + czerwony + kratka krem
Stokrotka mi sie wydaje ze jesli test wyszed pozytywny i to dosc widoczny to nie ma szans zeby ciazy nie bylo.
Ja bym czym predzej na bete leciala.
Dorociu super wiedziec ze u was juz lepiej zagladaj czesciej w takim razie
Aniu i dobrze ze nie poszlas!!! Niech sie gonia frajerzy
Daria joga???! No no no super.
Wiecie co mi powiedzieli w Ujastku w Krakowie jak zadzwońilam PRYWATNIE umowic sie na ta echokardiografie??? Ze najblizszy termin to lipiec!!!! Poje*** ich
Umowilam sie w Katowicach na 14.05 ... Tyle dobrze.
Ja teraz na chwile w domu. Zaraz sie trzeba zbierac do taty a potem ze znajomymi jestesmy umowieni i wrocimy poznym wieczoremAnia_84, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie dobrze ze szybko udlo sie zalatwic teramin a poki co odwiedzajcie znajomych rodzinke
Daria a jak tam sie cuzjesz -
nick nieaktualny
-
nareszcie odpoczywam
troche wolnego
ciesze sie bo przyjaciolka powiedziala mi ze bedzie coreczka i ze czuje sie dobrze.. wiec mi zelzylo
zabardzo mi sie nie cche nic robic.. mam ochote polezec i sie wybyczyc
przygotowalam dokumenty do jtrzejszej wizyty
i tak siedze .. z jednej strony nie mamochoty myslec nawet nad ta praca a zd ugikj kasa by sie pryzdala.. ale jak sobie pkomysle ze pozniej bede sie stresowala to mi sie odechciewa ;/Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:sory poszłam na ogródek posiedziec i pogrzac sie w słonku
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a ja nie mam pomyslu na jedzonko
-
A ja zadzwonie chyba do meza niech kupi po drodze łazanki co ostatnio kupi bo nie chce mi sie nic robic
Eweloka84 lubi tę wiadomość