Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja sie troche denerwuje bo moja przyjaciolka ta co poronila w tamtym roku to napisala mize byla na usg i ze wszytsko jest ok.. ale ze maly cs za bardzo sie spieszy na swiat..i ze za dwa tyg idzie do spzitala ..i kurcze nie wiem co sie dzieje .. a jest w 20 tyg ;/
-
Dorotucha wrote:Spokojnie jeszcze ogłupiejesz Anusia trzymam jutro kciuki za badania bo to jutro czy znowu mnie zaćmiło?
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Ania spokojnie może wystarczy że dostanie leki i wróci do domu. Leżałam na pokoju z dziewczyną co poszła do szpitala w 16 tygodniu bo miała małowodzie i skurcze i do końca ciąży leżała pod obserwacją i urodziła przez cesarkę ślicznego chłopaczka w 38 tygodniu. Dla dzidzi wszystko da się znieść ja leżałam od 33 tygodnia i nie było tak źle nie bałam się potem przez to porodu bo znałam szpital jak własną kieszeń
Ruda27, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiem po prostu sie o nia martwie bo widzialam jak tamta ciaz e przeszla .. i juz jesem przerwazliwiona jak slysze ze cos tam ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OLga no nie trzeba bylo poczekac juz do rana
Zadzownilam do niej mowi ze szyjka sie skrocila do 27 a max moze sie skrocic do 25 .. i ze za dwa tyg ma sie stawic na oddzialjak sie skroci bardziej to jej cos zaloa na podtrzymanie