Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Ehh co za ludzie. Mysla ze robia ci przysluge zycia bo do ciebie zadzwonili a ty zucisz zycie i polecisz dla nich pracowac
Ja bym szla ale po to zeby zobaczyc co zaoferuja...
bo tez pieknie landie wszytsko oferowali .. a jak pierwszy dzien poszlam to zaczelo sie od awantury ze przyszlam za wczesnie.. i ze mam zarzadzac nagle kasami fiskalnymi... i ze musza je doprowadzic do ladu i skaldu bo maja kontrole z US .. a z calego roku mieli 2 raporty dobowe..;/ reszta gdzies znikla ;/ i jak mi powiedzieli ze mam przejac ksiegowosc wtedy .. to powiedziala ze nie bo maja jeden wielki burdel a na US ja nie mama zamiaru trafuic i odrazu dostac kare jakas ;/
i teraz podejrzewam ze tez im sie palikolo dupy bo dlaczego podczas wczorajszej rozmowy zapytal sie od jakiej strony ich znam ;/ -
Stokrotka21 wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/70221e8823a70c8d.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula sliczny synus
Ania to sa jacys niepowazni ludzie.. Ja bym nie poszla, zwlaszcza ze wiesz co to za firma i jak Cie ostatnim razem potraktowali. Pewnie teraz znowu chca cos na szybko i pozniej oleja..
Stokrotka druga krecha jak nic! Kurde powtorz test, albo idz na bete
Ja umowilam sie na joge ide jutro na 9 rano mam nadzieje ze mi sie bedzie chcialo i bedzie fajnieAnia_84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStokrotko ja robiłam nie raz testy i ani razu po czasie mi nic nie pokazało i nie było ciąży test mi wyszedł tylko jak w ciązy byłam, więc bądź dobrej mysli :] idź na betę :] a jak nie masz możłiwości to zrób drugi test nawet po południu, skoro ten wyszeł to i po południu może wyjść :] ja swój robiłam około 17
Paula ładny wózeczek i śliczny synek - jaka firma wózka i czmeu zmieniłaś zdanie o wczesniejszym?
ANiu olej ich, szkoda tylko twojego czasu i nerwów, z dala czuć swą czegoś nieteges.
Ewelinko a ty jak się czujesz??
Ruda - joga?? super!! zrelaksujesz sięAnia_84, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
wiem dlatego michal powiedzial ze mam sie nawet tam ne fatygowac
bo etraz dzownil do mnei
Paula wózek piekny
Olga dostalas @Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
38 ?? Olga poszallaas .. a moze zrob test na wszelki wypadek ??
Dorotko czesc mmmm zabrzmialo smacznieDorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny