Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc babeczki.
Daria zaraz wstawie jakas fote wozka ale robilam wczoraj w nocy wiec moze byc kiepska jakosc:/
Daria wlasnie tego sie boimy ze robiac tam badania oni tego nie zauwazyli!!! Ja nie wiem czy na usg 2 d tego nie widac czy co
Ale to musi byc powazna sprawa skoro lekarka kazala od razu dzis dzwonic i sie umawiac na nast tydz... Dobrze ze zostaje dluzej!
Oby wszystko bylo ok....
Ona powiedziala ze w podst badaniu wszystko wyglada dobrze ale ona nie jest kargiologiem.... I trzeba wszystko spr bo dwunaczyniowa pepowina jest bezwzglednym powodem do dalszej diagnostyki...
Super ze ty juz w III trymestrze juz blisko do konca
-
nick nieaktualnyKurde Paula to oby bylo dobrze! Daj znac jak umowisz sie juz na wizyte..
W sumie Ci sie nie dziwie, ja sie tez boje ze tutaj nie sprawdzaja tak dokladnie.. Dlatego zawsze jestem spokojniejsza po wizycie u mojego gina w polsce..
Wozek fajny ladne kolorki co was w koncu przekonalo na inny wybor? -
Ruda27 wrote:Kurde Paula to oby bylo dobrze! Daj znac jak umowisz sie juz na wizyte..
W sumie Ci sie nie dziwie, ja sie tez boje ze tutaj nie sprawdzaja tak dokladnie.. Dlatego zawsze jestem spokojniejsza po wizycie u mojego gina w polsce..
Wozek fajny ladne kolorki co was w koncu przekonalo na inny wybor?
Ob sie udalo umowic tylko...choc prywatnie to moze da rade... Tak sie ciesze ze zrobilismy to badanie... Ani zl nie zaluje
Mamy piekne zdjecia i film. Opisane wszystko dokladnie. Piekne oklejone plyty i opakowanie.
Super sie nami tam zajeli
A do wozka przekonalo nas to ze zobaczylam go na zywo hahaha. Trafilismy na kega szczera babke ktora nie chciala nam nic wcisnac ale opowiedziala czym sie wozki roznia to byl maly sklepik
Ogladalismy wozki w smyku (twoj tez widzialam ) ale szczeze????
Ten co my kupilismy od calej reszty w tym samym stylu nie rozni sie niczym !!! Oprocz ceny pojezdzilam kilkoma roznych firm ale niektore na starcie odpadaly bo byly zwyczajnie brzydkie i nie spelnialy moich warunkow
A cena? Taniej niz w necie i dostalismy pelno gratisow
-
nick nieaktualnyPaula dawaj zdjecia maluszka
Nie mow ze u was w smyku byl moj wozek?! U nas nie ma ale licze ze bedzie w katowicach juz sie nie moge doczekac az go zobacze i kupie wiem ze moze sie nie podobac, ale kazdy ma swoj gust ja jestem w nim zakochana, nie lubie takich masywnych wlasnie co jest w wiekszosci w sklepach
Wazne ze wy jestescie zadowoleni i z ceny i z wozka -
Hej dziewczyny podpowiedzcie czy dobrze kojarze czy to na tym watku było tak ze zaciazyla ktoras mimo tego że test pokazal dwie kreski po upływie dluzszym niż 5 minut?
Dziś rano robiłam test i drguga kreska jest dosyć wyrazna ale po upływie dopiero około 20-30 minut , a w sobote i niedziele miałam to plamienie o którym już pisałam , dwie trzy krople brązowego sluzu, dziś rano zmirzylam tempke i wynosi 37.09 , nie chce się nakręcać no ale jednak zobaczyłam dwie krechy ale po dluzszym czasie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde daria nie w smyku on byl tylko w krk w sklepie toys4kisd o ile nazwe dobrze pamietam
No dokladnie,.. Kazdy ma inne wymagania co do wozka
Kochana dam zdjecie za chwilke bo jemy sniadanko
Stokrotka ja tak mialam z testem. Zrobilam poczekalam te dwie min i poszlam spac bo nic nie bylo. Wstalam po kilku godz a tam dwie krechy jak byl
Teraz moj syn daje popalic wiec zycze powidzenia z calego sercaRuda27 lubi tę wiadomość
-
Zaraz was nadrobie..
facet z wcoraj zadzwonil do mne z tekstem ze usimy przelozyc na 13 - mowie mu ze ja sobieinaczej rozplanowalam dzien i ze o bede w innej przychodni .. ze moze na 9 rano jutro a ten do mnie ze on zalozyl ze ja od jutra od 7 bede pracowac i w sobote..
nozesz kurwa.. nawet nie gadal o kaseie o obowiazkach nawet sie z emna nie spotkal a juz zalozyl ze bede pracowa.. nie potraktowal mnie serio jako firmy tylko z gory postawil warnkipowiedzial ze ja jutro o 10 wyjezdzam do Łodzi i ze nie mge po prostu bo mam wazne badania.. a ten do mnei z tekstem no to ja nie wiemjak pani to zrobi..
Michal powiedzial zebym dala sobie znimi spokoj bo znowu wroce z placzem od nich ;/
i teraz sie zastanwiam czy isc na to spotkanie czy dac sobie spokoj ;/