Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje
probuje sie doprowadzic do ladu i sskladu chyba musze zapodac sobie przez kilka dni jakas melise.. bo za duzo mysle ;/ -
nick nieaktualny
-
aa mam jakies glupie mylenie n klade sie i wsuchluje czy serce bije .. czy sie obudze.. wiem moze to smiesznie brzmi ..ale ostatnio mam takie napady lekowe wiem ze to zwiazek z moja choroba i boje sie powrotow napadaow ;/
a dwa praca.. nadal nic sie nie rusz.a jak nie dostaniemy sie na te badania to dupa zbita zaprzestaniemy na badaniach..bo na ICSI nas nie stac 20 tys wydac .. wrzesien coraz bliej.. -
nick nieaktualny
-
nie no wezme si za siebei bo ostatnio leki lykam niesystematycznie tzn o roznych porach.. sporo stresu.. i daje to o sobie znac .. takze tak jak nakazal mezu relax rela i jeszcze raz relax
-
nick nieaktualnyI bardzo dobrze ci nakazał :] relax jest bardzo ważny :D Ja wczoraj miałam cięzki dzien i darłąm się na swoich chłopaków że hoho, pkłóciłam się mega ostro z mężem.
Dzisiaj full relax, nic mnie nie wybija z rytmu :] Więc podejrzewam, że @ za progiem
A wszystkie witaminy i leki odstawiłam w tamtym miesiącu, ale od nowego cyklu zaczynam łykać tylko żelazo i witaminę b12Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 12:17
-
ooocos minie zaciekawilo nie z racji diety ale smakowo
http://kobieta.interia.pl/zdrowie/news-zdrowotny-hit-zielone-kuracje,nId,1420838 -
ja nic nie lykam oprocz moich tabsow co musze czyli letox i na padaczke ..
ale chyba znowu zaczne łykac moze jakies witaminki