Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczarna dzisiaj mija 4dzień, ale miewałam już cykle powyżej 33 - a dzisiaj 32dc, więc poczekam 2-3dni....jak znam siebie, zawsze tak jest,że wydaję kasę, robię testa, a na następny dzień @ przychodzi...nigdzie mi się nie śpieszy....jak się okaże, że JESTEM to 9 miesięcy na radochę będę miała...a teraz sobie spokojnie truskawki popieliłam przynajmniej:D:D:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasku sama nie wiem skąd u mnie taka "olewajka"....jak się spinałam, to miałam zgrzyty i w małżeństwie i sama ze sobą źle się czułam....od jakiegoś czasu mam "luzik w ramionkach" i dobrze mi z tym....
a u ciebie coraz bliżej do rozwiązania jak widzę....jak maluszek??daje mamie popalić, czy raczej spokojnie masz?Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq i dobre masz podejscie, nie ma co sie spinac i napalac.. Az w koncu sie uda
Ja czuje sie ok, chociaz jakos mi ciezej na brzuchu maluszek daje o sobie znac, jest dosc ruchliwy, co mnie bardzo cieszy zostalo niecale 3 miesiace
Ania to "widzimy sie" niedlugo jak powitasz nas z kawusia i...czym tym razem?Malenq lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja tylko na sekunde ale nie moglam sie nie przywitac
My zaraz wychodzimy odezwe sie ale poznym wieczorem
Olgus doczytalam na szybko o piwie moj tez sie smial ze musi pic piwo a lekarz mowi ze absolutnie to nie pomaga a na watrobe szkodzi.
Ze to taki mit wygodny dla panow owszem powinien duuzo wiecej pic ale wody
On juz raz rodzil kamien wiec o malo nie zszedl z tego swiata
Ok. Pozdrawiam wszystkie moje kochane i milego dnia :*Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa razie kot zręcznie umyka przed synowymi łapkami Ale widzę, że chyba lubi czasami takie gonitwy bo jak mały go zaczyna już zlewac to Dante idzie do Michasia pokoju i się mu pokazuje a potem znowu ganianie
Na razie kot zwiedza, dziecko się bawi, ja lenię się przed kompemAnia_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Juz jetsem z kawka.. matko dziewczyny ale fatlanie sie czuje duszno mi.. slaba jestem plecy mnie bola cale ;/ czuje sie jakbym miala zemdlec ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w nocy kot zajmuje się mną Muszę dzisiaj założyć inną góę od piżamy bo się nie wyśpię chyba wcale... mam troczki po obu stronach bluzki do spania i moje małe kocię je uwielbia. Całą noc na zmianę mnie ugniata, skacze po mnie, mrczy na mnie i robi mi akupunkturę bawiąc się tymi troczkami - na tyłku, plecach, nogach i brzuchu zależy jak mu się ułożą
Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość