Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulus to ja czekam jutro na wszelkie info wszystko bedzie super extra malinowski
A ja co robie??? A myslalam ze tu juz nikogo nie ma i tak siedze i sie gapie w swoj wykres hhahaha. Probuje sie czegos dopatrzec ale nic sie od tego patrzenia nie zmienia.
Za niedlugo moj sreial
A potem do spanka bo przed 5 znowu pobudka
Ojj zobaczysz jak ci grochy jeszcze urosna
Dzwon do mamy i opowiedz jak zareagowalaRuda27, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo widzisz Paula, tak musilo byc
Trzymam kkciuki i daj jutro znac
Ja tez ide ale rano na 8,15 rano, nie wiem czy bedzie mnie badala czy da tylko tabletki...
A co do mojego posta wyzej to chyba cycusie znowu ciut urosly :p ale nie bola ani nic :p
Ale jak Paula mowi, po bokach jak bola to na ciaze, Asia mma nadzieje tak u ciebie jestPaula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama nie zareagowala euforia, za peirszym razem to sie poplakala. Ale teraz to sie chyba tez boi i juz z dystansem podchodzi. Ale sie cieszy oczywiscie powiedziala ze idzie zaraz babci powiedziec :p
Paula ja tez tak robilam, codziennie po pare razy w wykres sie patrzylam... Masakra! No i prawie codziennie galeria wykresow :p
-
nick nieaktualnyHehe Paula mnie w ciazy glowa bolala. I to dosc mocno..
Fajnie ze juz tak odczuwasz ciaze te mdlosci i odrzut na miesko :p czekam na moje takie pierwsze objawy
Czasami czuje ze mam wyostrzony zapach. W poprzedniej ciazy to bylo straszne, czulam wszytsko mocno jak pies :p -
Daria to ja tez trzymam kciuki za wizytę
Co do objawów to zapachy od dwóch dni i mdłości dopiero dzisiaj
Mój mąż jak mówię że śmierdzi mówi, że on nic nie czuje, choć mi się wydaje, że to niemożliwe
A co robiłaś jak Cię głowa bolała
Paula zostaw energię na za tydzień, wtedy już coś możesz wypatrzyć na wykresie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dopiero doczytałam co u was.
ogólnie to wam powiem jedno - nienawidze tej pojebanej pracy!!!! dobrze, że teraz ide w sobotę, na dwa dni, a potem dwa tygodnie luzu bo urlop
A co do luteiny - luteina na oczy to coś zupełnie innego niż luteina którą my bierzemy na sprawy kobiece. Ta na oczy to związek chemiczny będący jednocześnie żółtym barwnikiem tkanek roślinnych. , a ta nasza to hormon progesteron, który ma tylko nazwę luteina
Tak więc biorą ta lutkę na oczy nijak nie wpłyniesz na sprawy kobiece
Saramago lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane, później nadrobie zaległości, teraz tylko na szybko info>
Przed chwila tempka: 37,00 - super. aleeeee... poszłam do łazienki siku, a tam jasna krew, nie śluz ale woda. No by to szlag. Co jest!
Brzuch mnie dzisiaj mega boli na @. Typowo na @.
Katar mam.
Niech już przyjdzie ta@ a nie pogrywa ze mną bo zaczyna mnie to bardzo stresować.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzień dobryyyy!!
doczytałam ale chwile mi zajeło, kawkę kto pje?
Asiulku czasami można mieć lekkie krwawienia ale w sumie to znam tylko przyapdek mojej bratowej bo tak miała a wiadomo każda kobeta inaczej ma. Albo bąbelek ablo faktycznie @ , oby to pierwsze, oczywiście trzymam kciuaksy buziolki
-
nick nieaktualnyHej kobitki
Ale mi sie wstac nie chce :p
Asia tempka super! Nie wiem co z plamieniami, ale moze jutro albo za 2 dni rob test bo jak ciaza a masz plamienia lepirj szybko do lekarza po leki...
Ewelinko ja z checia kawke z Toba wypije,(kupilam bez kofeiny), ale musze wsyac i o 8.05 do lekarza wyjsc, a ja durna leze jeszcse :p -
Eweloka84 wrote:Dzień dobryyyy!!
doczytałam ale chwile mi zajeło, kawkę kto pje?
Asiulku czasami można mieć lekkie krwawienia ale w sumie to znam tylko przyapdek mojej bratowej bo tak miała a wiadomo każda kobeta inaczej ma. Albo bąbelek ablo faktycznie @ , oby to pierwsze, oczywiście trzymam kciuaksy buziolki
Ja słyszałam, że może to być objaw że zagnieżdża się nie tu gdzie trzeba. Wodniste minęło, teraz zaś nitki ale tylko na papierze... brzuch ćmi. Zwariuje. Leżę.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda27 wrote:Hej kobitki
Asia tempka super! Nie wiem co z plamieniami, ale moze jutro albo za 2 dni rob test bo jak ciaza a masz plamienia lepirj szybko do lekarza po leki...
Ewelinko ja z checia kawke z Toba wypije,(kupilam bez kofeiny), ale musze wsyac i o 8.05 do lekarza wyjsc, a ja durna leze jeszcse :p
Kochanie dawaj znać po lekarzu. Boje się testu. Nie wiem czy lepiej wiedzieć czy nie wiedzieć. AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Nie udalo mi się znaleźć w galerii podobnego przypadku zaciążonego z tyloma dniami plamień.... albo źle szukamLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda27 wrote:Hej kobitki
Ewelinko ja z checia kawke z Toba wypije,(kupilam bez kofeiny), ale musze wsyac i o 8.05 do lekarza wyjsc, a ja durna leze jeszcse :pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 08:01
-
Saramago wrote:Ja słyszałam, że może to być objaw że zagnieżdża się nie tu gdzie trzeba. Wodniste minęło, teraz zaś nitki ale tylko na papierze... brzuch ćmi. Zwariuje. Leżę.
-
nick nieaktualny