Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Kiedyś mi jedna dziewczyna na forum napisała, że nawet jak śluz nie jest rozciągliwy, ani przezroczysty to tez trzeba serduszkować, bo to znaczy, że też jest płodny, tylko, że trochę gorszej jakości. Także do dzieła:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 19:31
-
Tak napisała, a jeśli jest lepki i jest go dużo to podobno pije się syrop na kaszel, który ma guajazyl w składzie, bo on rozrzedza śluz. Ja też nie miałam dobrego śluzu, ale zaczęłam brać wiesiołek 4 tabl. dziennie i pić siemię lniane i po prostu śluz jak w bajce, rozciągliwy na kilkanaście centymetrów, i to jeszcze przez 7 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 19:32
-
Paula_29 wrote:Tak napisała, a jeśli jest lepki i jest go dużo to podobno pije się syrop na kaszel, który ma guajazyl w składzie, bo on rozrzedza śluz. Ja też nie miałam dobrego śluzu, ale zaczęłam brać wiesiołek 4 tabl. dziennie i pić siemię lniane i po prostu śluz jak w bajce, rozciągliwy na kilkanaście centymetrów, i to jeszcze przez 7 dni
moze faktycznie panikuję.. -
u mnie też niekiedy problemy ze sluzem, ale jak tak okropnie nie lubie siemia
-
a dużo go wsypywała?
i to ile i jak długo trzeba?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 19:42
-
Ja zaczęłam pić w tym cyklu od miesiączki, zaleca się dwa razy ale ja piłam tylko raz dziennie i pomogło. Trochę mnie wymęczyło to picie bo też nie lubię, ale jaki efekt:) Widziałam w aptece tabletki za jakieś 16 zł, zastanawiałam się czy od następnego cyklu nie kupić.
Martuśka lubi tę wiadomość
-
Martuśka wrote:u mnie też niekiedy problemy ze sluzem, ale jak tak okropnie nie lubie siemia
Martuśka lubi tę wiadomość
-
ja wody hektolotry piję i nic, musz epomyślec ijednak o siemiu
dodinka lubi tę wiadomość
-
to wode pije nadal a jutro do apteki po siemię lecę
dzięki za radę -
Eweloka spokojnie, najpierw spróbuj wspomagaczy a jak nie pomoże to będziesz się martwić. Na tą chwilę spróbuj syropu, bo rozrzedzi śluz najszybciej, a od przyszłego cyklu wiesiołek i siemię. Na pewno nie zaszkodzi bo zdrowe
Eweloka84 lubi tę wiadomość