Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ok przekonałyście mnie - dziś nie będe panikować
jutro do gienka zadzwonie wiec w pon wizyta jak miejsce będzie, a po pracy do apteki po wiesiołka i simię
dam rade chyba
ale nie wytrzymałam i dr google poszedł w ruuchWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 19:59
Martuśka, Dorotucha, Paula_29, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Jeżeli pije się dużo kawy to warto brać magnez który kawa wypłukuje z organizmu. Magnez również jest dobry na śluz plus do tego witaminę B6 odpowiedzialną za wchłanianie magnezu. Można przyjmować cały cykl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 20:01
Eweloka84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Magnez też piję w dużej dawce bo 500mg(magnezin się nazywa) i 100mg wit B6, wyczytałam gdzieś, że były badania potwierdzające że wydłuża to fazę lutelaną. Ja miałam już 2-3 dni przed @ spadek tempki a odkąd biorę jakoś jest ok. A może na śluz działa przy okazji
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
ja magnez co najmniej raz w tyg bo inaczej skurcze na maxa
-
Wiesiołek może powodować skurcze i doprowadzić do poronienia więc zaleca się tylko do owulki. Natomiast siemię jest bezpieczniejsze. Działa też korzystnie na przewód pokarmowy i włosy.
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Tak, wiesiołka do owulki bo powoduje skurcze macicy,a siemię można pić cały czas,ale ja piłam tylko do owulki bo niedobre
nigdy nie jadłam simienia? chyba tak to sie odmienia haha ale jak cos to wezmę przykład z koleżanki i z jogurcikiem bede wsuwac albo tabsy kupie
-
Eweloka84 wrote:Dziękuję
nigdy nie jadłam simienia? chyba tak to sie odmienia haha ale jak cos to wezmę przykład z koleżanki i z jogurcikiem bede wsuwac albo tabsy kupie
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny