Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ok przekonałyście mnie - dziś nie będe panikować jutro do gienka zadzwonie wiec w pon wizyta jak miejsce będzie, a po pracy do apteki po wiesiołka i simię dam rade chyba
ale nie wytrzymałam i dr google poszedł w ruuchWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 19:59
Martuśka, Dorotucha, Paula_29, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Jeżeli pije się dużo kawy to warto brać magnez który kawa wypłukuje z organizmu. Magnez również jest dobry na śluz plus do tego witaminę B6 odpowiedzialną za wchłanianie magnezu. Można przyjmować cały cykl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 20:01
Eweloka84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Magnez też piję w dużej dawce bo 500mg(magnezin się nazywa) i 100mg wit B6, wyczytałam gdzieś, że były badania potwierdzające że wydłuża to fazę lutelaną. Ja miałam już 2-3 dni przed @ spadek tempki a odkąd biorę jakoś jest ok. A może na śluz działa przy okazji
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
ja magnez co najmniej raz w tyg bo inaczej skurcze na maxa
-
Wiesiołek może powodować skurcze i doprowadzić do poronienia więc zaleca się tylko do owulki. Natomiast siemię jest bezpieczniejsze. Działa też korzystnie na przewód pokarmowy i włosy.
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Tak, wiesiołka do owulki bo powoduje skurcze macicy,a siemię można pić cały czas,ale ja piłam tylko do owulki bo niedobre
-
Eweloka84 wrote:Dziękuję nigdy nie jadłam simienia? chyba tak to sie odmienia haha ale jak cos to wezmę przykład z koleżanki i z jogurcikiem bede wsuwac albo tabsy kupie
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny