Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:ehhh jakos dopadł mnie dołek.. i jakos mi smutno
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:Cóż sie dzieje? Ja na myśl o pytonie w oknie się uśmiałam
Aaa.. niewyspana jestem i ogólnie taki jakis nastroj mam nieciekawy- obiecywalam sobie ze nie bede sie przejmowac tempka itp itd..a i tak jakos czlowiek ciagle mysli ..głupiutka ta moja główka
jedyny plus to taki ze cyce mnie nie bola , bolu jak na @ tez poki co nie odczuwam- wiec jest luzik .. bo nic mnie nie boli - no może oprocz łebka od za duzej ilosci mysli
Nie no ale oglnie to jest ok.. to tylko takie chwilowe skoki humoru
własnie obmyslam plan na obiad - i chyba zrobie ziemniaczki, pieczonego kuraka i buraczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 09:48
-
pyszny obiadek szczególnie buraczki
głowa do góry. mi już smuty przeszły im bliżej końca pracy tym mi lepiej :)o i właśnie przyszedł czas na drugą kawkę i drugie śniadanie
ja ostanio ubóstwiam wręcz kiełki (rzodkiewki, luceryny a najbardziej brokuła) sa przepyszne i mega zdrowe, pasują do sałatek do kanapek do jogurtu polecam!Ania_84, dodinka lubią tę wiadomość
-
u nas totalna nuda, tzn praca jest ale zapału brak...
myślami już jestem w domu.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ojjjchcialabym tak.. a tu głupi NFZ przypomniał sobie o swiadczeniach z 2009 roku - ja z tego okresu bazy niemam... bo zaczelam z nimi wspolprace od 2010 ..i teraz szukaj wiatru w polu ..no dosłownie idzie sie pochlastac..;/ o głupie 50 zł <ściana>
-
nezumi wrote:pyszny obiadek szczególnie buraczki
głowa do góry. mi już smuty przeszły im bliżej końca pracy tym mi lepiej :)o i właśnie przyszedł czas na drugą kawkę i drugie śniadanie
ja ostanio ubóstwiam wręcz kiełki (rzodkiewki, luceryny a najbardziej brokuła) sa przepyszne i mega zdrowe, pasują do sałatek do kanapek do jogurtu polecam!
buraczki mniam mniam u mnie dzisiaj obiadu nie będzie bo nie jestem w stanie go zrobić nawet -
dodinka wrote:buraczki mniam mniam u mnie dzisiaj obiadu nie będzie bo nie jestem w stanie go zrobić nawet
-
dodinka wrote:cały dzień leżę nie wiem co mi jest nie dość że się ślinię jak dziecko to jak czegoś nie jem co chwilę to mdli mnie na mase
dodinka lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:i zastanawiam się czego czy to od leku wczorajszego czy na okres czy fasolka???
Ja za to co rusz latam siusiu .. wrrr.. mam nadzieje ze to nie jakies znowu zapalenie bo chyba sie pochlastam
Oki zmykam obrac ziemniaczki i nastawic kuraka