Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja myślę, że lepiej się nie nastawiać i później sie miło rozczarować jak się okaże, że jest fasolka niż sie denerwować ..ale jak to wiadomo każdej znnas fajnie sie tylko mówi a głowa i tak swoje
Dorotucha, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, ja tak w zeszłym cyklu miałam objawy jak na ciąże (przynajmniej tak mi się wydawało) no i jak widać efekty, w tym cyklu staram się nie nakręcać, strasznie bolą mnie piersi, nawet się wczoraj nie mogłam do M przytulić, brzuch mnie boli jak na okres ( a mówią, że w ciąży też tak boli) i kłuje mnie jajnik z którego miałam owu, ale staram się nie nakręcać bo coś czuje że chyba nic z tego. Poza tym przeczytałam ostatnio artykuł
http://www.eioba.pl/a/2ca7/myslisz-ze-jestes-w-ciazy-nie-jestes
i już zwątpiłam więc staram się nie nastawiać i nie zwracać szczególnej uwagi na objawy
Dodinka a o ślinotoku tez słyszałam:) -
Hejka! Ale się wkurzyłam net mi nie działał bo awarie mieli na łączu brr... Widzę że piszecie o objawach. Ja w zeszłym cyklu miałam takiego sikacza po owulce że kibla prawie nie opuszczałam apetyt jak wilk i mdłości jak po struciu jakimś - a co najlepsze przeszło mi jak tempka spadła więc podświadomość potrafi nam nieźle namieszać
Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:mnie namiętnie męczy zgaga a tak poza tym to boli mnie podbrzusze i mam chcice na wszystko c0 nie jest zdrowe ale też tak mam przed @ wiec sie nie nastawiam na cuda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 17:41
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha a byłaś na monitoringu sprawdzić czy pęcherzyk pęka?
Ja mam zgagę cały czas, jajniki też mnie często kłują, piersi mnie bolą przed każdą miesiączką więc w sumie nie mam się czym sugerowaćEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Nooo obiadek zjedzony - coprawda nie doczekalam sie kuraka - bo tak mi sie chcialo jjesc ze zjadlam ziemniaki z jajkiem sadzonym i buraczkami
A kurak bedzie dla małżaEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:ale co Wam powiem to moja tempa mnie dzis zaskoczyła z rana haha myślałam ze bedzie niziutka a tu proszę.. chyba, że sie os przyplątało i jakiś stan zapalny sie szykuje
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Ewela Ty to zaraz stany zapalne widzisz. Nie panikuj bo pewnie wszystko jest ok
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Dorotucha a byłaś na monitoringu sprawdzić czy pęcherzyk pęka?
Ja mam zgagę cały czas, jajniki też mnie często kłują, piersi mnie bolą przed każdą miesiączką więc w sumie nie mam się czym sugerowaćPaula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Dorotucha a byłaś na monitoringu sprawdzić czy pęcherzyk pęka?
A powiedz mi kochana czy da się rozpoznać po wykresie ze pęcherzyk nie pęka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 18:05
-
Czarnula87 wrote:Najgorzej, że po jutrze mam zacząć brać luteinę, no i nie wiem teraz co robić. Bo ja muszę mieć regulowane cykle lekami,żeby organizm miał chociaż namiastkę normalnego funkcjonowania:/
-
nick nieaktualnyTak, tylko ja przy braku okresu przez wiele miesięcy, miałam teraz przez około pół roku anty na skrócenie cykli i teraz lutkę właśnie na regulację. Ogólnie gin kazał mi brać od 16 d.c. ja ją sobie przesunęłam na 20 d.c żeby cykle były ok. 30 dniowe.