Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dodinka wrote:a ktoś słyszał o zwiększeniu śliny w ciąży cos czytalam o tym ale żadna z moich kolezanek takiego objawu nie miala
dodinka lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:ooo to ja już się soboty nie mogę doczekać oczywiście czekamy na wieści
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:kupiłam sobie dziś wiesiołka i siemie lniane w tabletkach wszystko :
-
Eweloka84 wrote:tak jest wiesiołek od nowego cyklu zaczynam ( od 1 dnia normalnie sie bierze? ) a siemię to można od jutra?
A siemie chyba mozna brac cały cykl -
dodinka wrote:oby do soboty oszaleję normalnie
Tylko spokojnie - bo fasolka nie moze sie denerwowacEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Dokładnie! Aniu a Ty kiedy??
Jedyne co mnie dziwi to ja zawsze gdzies na 10 dni przed juz czuje brzuch na @ i cyce mnie bola zaraz po owl az do @ - a teraz nic.. wiec nie wiem czy to dobry czy zly znakWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 16:57
dodinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:12tego minie 10 dni jak bede brała luteine- i lekarz powiedzial ze dobrze by było wtedy tez zrobic żeby za bardzo nie przerywac luteiny - wiec jesli małpa nie przyjdzie a tempka wzrosni - bo ta dzisiejsza mi za bardzo nie pasi ... to zrobie albo 12tego albo 13tego 12zrobie sikanca na pewno
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Łooo matko to jeszcze dłużej muszę czekać na Ciebie no jakoś to zniosę
-
Eweloka84 wrote:bozzee a sie obżarłam, że tak się wyrażę
-
Eweloka84 wrote:Ja dziś miałam krokieciki z pieczarkami i serem żółtym i do tego barszczyk mniam
bo ja dzis tylko o ziemniaczkach , buraczkach i kuraku pieczonymEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja tak w zeszłym cyklu miałam objawy jak na ciąże (przynajmniej tak mi się wydawało) no i jak widać efekty, w tym cyklu staram się nie nakręcać, strasznie bolą mnie piersi, nawet się wczoraj nie mogłam do M przytulić, brzuch mnie boli jak na okres ( a mówią, że w ciąży też tak boli) i kłuje mnie jajnik z którego miałam owu, ale staram się nie nakręcać bo coś czuje że chyba nic z tego. Poza tym przeczytałam ostatnio artykuł
http://www.eioba.pl/a/2ca7/myslisz-ze-jestes-w-ciazy-nie-jestes
i już zwątpiłam więc staram się nie nastawiać i nie zwracać szczególnej uwagi na objawy
Dodinka a o ślinotoku tez słyszałam:)Ania_84, dodinka lubią tę wiadomość