Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
do roboty !
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
sie ciesz że masz dobrego gina, bo ja czekam na @ i ide ostatni raz do mojego jeśli nie zarządzi badań
-
ooo no to super masz, ale na pewno prywatnie co nie?
-
boziu ja to panikuje bo kiedys w pracy załapałam grzybka i zakażenie bakteryjne i 9 miesiecy sie leczyłam wiec jak teraz zobaczyłam to sie troszkę nastraszyłam, hmm moze co miesiąc tak mam a nie zwracałam uwagi tak jak teraz...
teraz jest duuzo bardzo lepkiego białego, białożółtego śluzu -
Martuśka wrote:sie ciesz że masz dobrego gina, bo ja czekam na @ i ide ostatni raz do mojego jeśli nie zarządzi badań
-
Eweloka84 wrote:no nie narzekam na niego , jak sie okazało że ciąża pozamaciczna to nawet mnie nie kasował, poprzytulał a na drugi dzeń czekał na mnie na oddziale tłumaczył jak krowie na rowie co mnie czeka na stole itp.
Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
dodinka wrote:kurcze ale mało jest takich lekarzy często jest tak że przyjmie kasę weźmie i gdzieś ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 19:19
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:wiesz mam kartę klienta w lux med tzn taki pakiet medyczny z pracy wykupiony
o no to super -
Kiedyś mi jedna dziewczyna na forum napisała, że nawet jak śluz nie jest rozciągliwy, ani przezroczysty to tez trzeba serduszkować, bo to znaczy, że też jest płodny, tylko, że trochę gorszej jakości. Także do dzieła:)