Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis lece na rosole, ogorkach kiszonych i serku homogenizowanym
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja dzis lece na rosole, ogorkach kiszonych i serku homogenizowanym
ja jak byłam w pierwszej ciązy to jadłam w pracy ogórki kiszone z majonezem i miodem,, oraz kapuste kiszoną z jogurtem truskawkowym i czekoladą haha blee teraz bym tego nie zjadła brrPaula_29, Ania_84, Dorotucha, mała_mi lubią tę wiadomość
-
smacznego z ta kapusta i jogurtem
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Chociaż i tak jest lepiej niż przy pierwszych staraniach. Chyba dzisiaj sobie malibu trzasnę dla relaksu na odstresowanie
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:OO fuck haha nooo to innej opcji nie widzę jak zielony kropek
ja jak byłam w pierwszej ciązy to jadłam w pracy ogórki kiszone z majonezem i miodem,, oraz kapuste kiszoną z jogurtem truskawkowym i czekoladą haha blee teraz bym tego nie zjadła brrEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Zapraszamy do wieczornicy winem zakrapiana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 18:19
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Za mną ostatnio chodzi pizza, a mój mąż jest pizzożerca więc jak tylko wymówię to słowo, to się nie obędzie bez zamawiania, więc muszę się pilnować, bo sobie obiecałam, że się odchudzać będę..........i na razie lipa;(
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Za mną ostatnio chodzi pizza, a mój mąż jest pizzożerca więc jak tylko wymówię to słowo, to się nie obędzie bez zamawiania, więc muszę się pilnować, bo sobie obiecałam, że się odchudzać będę..........i na razie lipa;(
za to wole orzeszki, owoce, warzywa..mogłabym szamac ile wlezie