Ploty,Ploty ploteczki :D
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Ja dzis lece na rosole, ogorkach kiszonych i serku homogenizowanym

Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
                                 - 

OO fuckAnia_84 wrote:Ja dzis lece na rosole, ogorkach kiszonych i serku homogenizowanym

haha nooo to innej opcji nie widzę jak zielony kropek 
ja jak byłam w pierwszej ciązy to jadłam w pracy ogórki kiszone z majonezem i miodem,, oraz kapuste kiszoną z jogurtem truskawkowym i czekoladą haha blee teraz bym tego nie zjadła brr
                                    Paula_29, Ania_84, Dorotucha, mała_mi lubią tę wiadomość
                                 - 

smacznego z ta kapusta i jogurtem

Eweloka84 lubi tę wiadomość
                                 - 

Zapraszamy do wieczornicy winem zakrapianaDorotucha wrote:Chociaż i tak jest lepiej niż przy pierwszych staraniach. Chyba dzisiaj sobie malibu trzasnę dla relaksu na odstresowanie

Dorotucha lubi tę wiadomość
                                 - 

Ja chipsy paprykowe jadłam z mandarynkami bleeeEweloka84 wrote:OO fuck
 haha nooo to innej opcji nie widzę jak zielony kropek 
ja jak byłam w pierwszej ciązy to jadłam w pracy ogórki kiszone z majonezem i miodem,, oraz kapuste kiszoną z jogurtem truskawkowym i czekoladą haha blee teraz bym tego nie zjadła brr

- 

Wlece jak Meżuś będzie miał nocną zmianę bo dzisiaj to serduszkowanie planujemy niby jestem przed owulkąAnia_84 wrote:Zapraszamy do wieczornicy winem zakrapiana

ale dziękuję za zaproszenie 
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 18:19
                                 - 

Za mną ostatnio chodzi pizza, a mój mąż jest pizzożerca więc jak tylko wymówię to słowo, to się nie obędzie bez zamawiania, więc muszę się pilnować, bo sobie obiecałam, że się odchudzać będę..........i na razie lipa;(
                                    Ania_84 lubi tę wiadomość
                                 - 

Ja powiem szczerze lubie zjesc raz na jakis czasPaula_29 wrote:Za mną ostatnio chodzi pizza, a mój mąż jest pizzożerca więc jak tylko wymówię to słowo, to się nie obędzie bez zamawiania, więc muszę się pilnować, bo sobie obiecałam, że się odchudzać będę..........i na razie lipa;(

za to wole orzeszki, owoce, warzywa..mogłabym szamac ile wlezie