Ploty,Ploty ploteczki :D
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Ja siedze sobie na wychowawczym i jakoś nie śpieszy mi się z powrotem. U nas na szczęście pod tym względem ok i nie ma problemów z ciążami. Obecnie u nas 3 są w ciąży. Gdyby nie moje poronienie to byłabym z nimi w tym gronie... ale cóż trzyba działać i serduszkowaćEweloka84 wrote:Też mam nerwa bo sie dziś dowiedziałam, że Naszemu "Ukochanemu" Prezesowi urodziłą się córeczka
 a on taki przeciwnik kobiet ciężarnych. Jak zaszłam w ciąże w 2011r to wielkie halo ale później wyszło jak wyszło to już cisza. Ehh w  ogóle mnie w tej rpacy doprowadzaja do szału, mówiąm juz ze któegoś dnia przyniosę giwerę i zacznę strzelać hahahaha jak mnie będą tak denerowować. Boooziu a to tyle jeszcze do emerytury ohohoo 

Eweloka84 lubi tę wiadomość
                                 - 

Łojjj dziewczyny widze ze bojowy nastrój do pracodawców
 hehe 
A ja mam bojowy do wspolpracowników - lekarzy <sciana>
                                 - 

Ja dawno zaczaiłam po kilku wykresach i interpretacjach innych dziewczyn ale moja owulka lubi sie ze mną bawić temperaturami i nie zawsze udaje mi się trafić. Styczniową straconą ciążę idealnie wyliczyłam ale cóż ćwiczenie czyni mistrzaEweloka84 wrote:Dla mnie to czarna magia, wiec zaufałam ovu ale tak mi robi wodę z mózgu, że zwariować idzie
 pierwszy cykl cały dopiero mierzę więc może sie nauczę w końcu

- 

Służba zdrowia w Polsce to masakra... na szczęście znalazłam fajnego ginka endokrynologaAnia_84 wrote:Łojjj dziewczyny widze ze bojowy nastrój do pracodawców
 hehe 
A ja mam bojowy do wspolpracowników - lekarzy <sciana>

- 

Ja niestety na codzien mam kontakt z NFZ .. i mi bokiem wychodzi

Ale wolalabym zeby mi wyszło w innym miejscu

Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
                                 - 

Ja niby też mam regularne cykle co 28, 29 dni ale skoki temperatur mam różnie więc faze lutealną 13 do 16 dni więc można oszalećPaula_29 wrote:Hej dziewczyny, a u mnie system zaznacza mi owulkę idealanie wtedy kiedy rzeczywiście ma miejsce, tyle że ja mam dość regularne cykle, więc u mnie może jest łatwiej
                                 - 

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://kotburger.pl/uimages/services/kotburger/i18n/pl_PL/201105/1304852437_by_hopo12_500.jpg%3F1317044475&imgrefurl=http://kotburger.pl/34622/Przytulanie&h=500&w=500&sz=64&tbnid=5R_S1z-g-KvxwM:&tbnh=90&tbnw=90&zoom=1&usg=__9fFmnlLcsgP8A1EpY099wKFPRAk=&docid=HpicXU4xpo9reM&sa=X&ei=Ehl5UvEEjLGEB5yYgZgK&ved=0CDIQ9QEwAQ
                                    Paula_29 lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny

wstawiam jeszcze raz bo moja córcia coś mi pogrzebała jak wyszłam z pokoju