Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czernula - - działaj i ogrzej meza
Paula i Eweloka - fasoleczki grupowe bedzie wysyp zobaczycie;DPaula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:OOo to i ja mu zabronię ciepłej kąpieli!! niech cierpi dla dobra ludzkości
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:witam. to co projekt fasoleczka na mikołaja/gwiazdkę rusza?
Z kopytacedr697 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
cedr ! idealny pomysł
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:no gorzej będzie z realizacją ale opcje są dwie jak zajeździć męza/niemęża a jak to nie będzie przynosiło efektu to zagnębić mikołaja no któryś musi wymięknąć
Są jeszcze dwa wyjścia. Pierwszy (trochę na niego za późno), ale... można było przed odlotem do ciepłych krajów uprowadzić jakiegoś bociana i molestować go do skutku a opcja 2. zrobić w domu/na balkonie/ogrodku mini szklarnie i zasadzić pole kapusty
co ja dzisiaj wygaduje??? ajć.cedr697, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Ja w tym miesiącu postanowiłam nie wpisywać objawów, bo później się nakręcam tym detektorem płodności i nici. Tylko czy to coś pomoże?
-
Nie, no teraz już nie ma sensu, bo i tak masz to wszystko w głowie, ja nawet zastanawiałam się czy w ogóle mierzyć tempke, ale stanęło na kompromisie, bo chyba bym oszalała i zastanawiała się co i jak i po prostu nie wpisuje objawów. Natomiast i tak jakoś samoistnie zastanawiam się co mnie boli itd. A tu jajnik, a tu piersi. I jak tu się nie stresować. A najgorzej jak już blisko do @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 11:45