Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jestem. Właśnie ryczałam jak bobr, Znowu oglądałam "Porodówkę" na TLC. Czy jeszcze ktoś sie przy tym wzrusza?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Też mam nerwa bo sie dziś dowiedziałam, że Naszemu "Ukochanemu" Prezesowi urodziłą się córeczka a on taki przeciwnik kobiet ciężarnych. Jak zaszłam w ciąże w 2011r to wielkie halo ale później wyszło jak wyszło to już cisza. Ehh w ogóle mnie w tej rpacy doprowadzaja do szału, mówiąm juz ze któegoś dnia przyniosę giwerę i zacznę strzelać hahahaha jak mnie będą tak denerowować. Boooziu a to tyle jeszcze do emerytury ohohoo
-
Saramago wrote:Ja też jestem. Właśnie ryczałam jak bobr, Znowu oglądałam "Porodówkę" na TLC. Czy jeszcze ktoś sie przy tym wzrusza?
-
Saramago wrote:Ja też jestem. Właśnie ryczałam jak bobr, Znowu oglądałam "Porodówkę" na TLC. Czy jeszcze ktoś sie przy tym wzrusza?
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Ta tempka mi spada i nie wiem co myśleć... może wcale owulki nie będzie bo miesiąc temu pozytywny test miałam już 12dc a teraz kicha....
U mnie też spada, test negatywny ale dam jej jeszcze szansę na zrehabilitowanie się bo bez owu to nawet w grę nie wchodzi!! i u Ciebie też się zjawiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 16:42
-
A ja bym sobie życzyła, żeby takie szpitale i taka opieka była u nas jak na tym programie Porodówka....
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:Nawet tak nie myśl!! przyjdzie tylko się ociąga
U mnie też spada, test negatywny ale dam jej jeszcze szansę na zrehabilitowanie się bo bez owu to nawet w grę nie wchodzi!! i u Ciebie też się zjawiEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:miesiac temu mineliśmy się z serduszkowaniem z owulką teraz może jej wcale nie być.....
-
Saramago wrote:A ja bym sobie życzyła, żeby takie szpitale i taka opieka była u nas jak na tym programie Porodówka....
-
Eweloka84 wrote:Głupoty piszesz! u mnie najpierw wg tempki ovu wskazało owulkę wcześniej niż testy mi pokazały a teraz to krzyczy, że nie wykryto jeszcze a testy to w du...pe wsadzić można bo nie bierze ich pod uwagę...
-
Eweloka84 wrote:Wiesz too też kobieta a jak wiadomo kobieta zmienną jest daj jej jeszcze szansę zeby mogła się poprawić
-
Dorotucha wrote:Ja mówie o tej prawdziwej owulce wyznaczonej na podstawie skoku tempki i testów na innym forum prowadziłam wykres gdzie skoki zaznacza się samemu. Tą owulacje wg ovu to można sobie w ramkę i na ścianie powiesić