Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wlasnie keidys podczytywalam rozne waki i widiala ze sporo bylo wlasnie wpisow takich ze pozniej ja bym sie bala
-
nick nieaktualnyno właśnie....jest parę kobitek mega fajnych (optymistycznych), ale większość to masakra...bo tylko sznurek na szyję....
więc przestałam skakać po wątkach, zostałam po swojej "rodzinnej" stronie, a tam prowadzę tylko kalendarz....i czasem coś skrobnę na styczniówkach.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
własnie podczytywalam styczniowki
no ale to zrozumialle dziewczyny sie bojawioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Siemanko
Coś tu było o jedzonku? o truskawkach
Dzwoniłam do babki która mnie zatrudniała i mówię że dziekuje ale to mnie nie satysfakcjonuje a ona "Jak to? Przecież Pani mówiłam że jest 100 zł wyciągane z pensji jak pani nie wyrobi 50 godzin !" "Może Pani sobie z mojej pensji wziąć te 100 zł za 1 szkolenie niepłatne" Bezczelna jaka pensja ?! Szkolenie miałam bezpłatne. "Takie warunki mi nie odpowiadają a mogę zrezygnować. Takie jest moje prawo" "Aleee... Dobra! Niech Pani mi koszulkę odda i te instrukcje i do widzenia"
Będzie mi tu groziła pensją jak by i tak nie dała za szkolenie
Wkurzyłam się.
Poszłam i oddałam innej Pani a ona się pyta ooo dlaczego, co się stało?.. Jeszcze się pyta? czy sobie żartuje? Powiedziałam że takie warunki mnie nie zadowalająCzekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiola ja tez tvn ogladam
Malenq i dobrze nie ma co czytac o zlych myslach, lepiej pozywtyne
U nas na sierpniowkach jest super
Ania zalozysz ten watek niedlugo wszystkie w to wierzymy
Ja bylam z mama w sklepie, po truskawki jezdzilysmy i brzydkie jak cholera i niedobre
wioleta4444 lubi tę wiadomość