Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPauluś sorry zapomniałam, że u Ciebie zimno...wiesz jak w koło gorąco, to się nie myśli, że gdzieś jest chłodniej
Nio u Ciebie już ma prawo uciskać...i wpływać na oddech...trzeba być dzielnym...mimo wszystko współczuję....
tak za to też kocham to miejsce w którym mieszkam...pół życia mieszkałam w bloku...teraz w końcu mam swoje warzywka, owoce, miejsce na ziemi:)
-
Ojj dom to jest skarb
Ja jak bylam mlodsza i mieszkalam jeszcze z rodzicam to mialam swoj kwiatowy ogrodeczek ale mi to frajdy sprawialo.
Ale jeszcze kiedys bede miec swoje grzadki i warzywka
Poki co zostaja mi bazylia, pietruszka i zielona salata na parapecieMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorki dziewczyny ze was opuscilam ale drzemnelam sie
Paula sorki ale fuj ale przygotowane juz apetycznie wyglada
U nas bedzie burza, sle duszno tak masakrycznie..
Nie chce mi sie nic, a do sklpeu bym poszla bo nie mam nic co bym chcialaPaula55, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula ja uwielbiam owoce morza, tylko u nas ciężko dostać, a mrożone się nie liczą, nie smakują tak samo...
Ruda27 "Nie chce mi sie nic, a do sklpeu bym poszla bo nie mam nic co bym chciala "
rozbawiło mnie to zdanie, ale zapożyczam je od Ciebie "bo nie mam nic co bym chciała" hahahaha fajne:)Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula jakies owoce : ale nie morza hehe
Nie no po truskawki chce jechac, lody jakies kupic,, mam smaka na takie cos "mokre" arbuz itd hehe ale ja dzisiaj jestem len okropny, nawet wlosow nie mylam, nie malowalam sie.. Nawet brzucha dzisiaj nie nasmarowalam jeszcze!Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kobitki
juz w domku po drodze kupilam 2 kg truskawek bo z naszych poi co wszytskie sa takie na wpol dojrzale
porazka wyszlam z autobusu kolo doku doslownie dwa domy dalej i do wejscia uchlalo mnie chyba z 10 komarow ;/
teraz obmylam woda kocice bo bidna czarnula z sapie i chowa sie gdzei chlodniej w domku