Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Czesc Anus to czekamy na ciebie az bedziesz miala wiecej czasu ja mam dzis samotne popoludnie i wieczor wiec wiesz....
HahaPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane moja sis mieszka we Włoszech od ponad 20lat, i w ciąży z córką i teraz ostatnio jadła owoce morze, u nich takiego zakazu nie usłyszysz hehehe, za to powiedzą, że ogórków kiszonych i kapusty kiszonej nie jeść, bo to zepsute jedzenie i nie jest wskazane w ciąży....
heheheh więc spokojnie...owszem uczulają, ale jak maluszka karmi się piersią to trzeba uważać.....
poza tym co w dzisiejszym świecie nie uczula???
mleko - tak, orzechy - tak, gluten tym bardziej......Ania_84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
o looooodyyyy wczoaj jadłam tiramisu z lidla pychaaaaaaaaa
a dziś nie wiem co mi sie chce, narobiłyscie mi ochoty na rybkeeeeee, moze cos takiego zjem!!!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
teraz do
MALENQ i Rudasek{/b]
Podajcie daty II kresek i ktory cykl staran ewentualnie date porodu wg owu
Rudaska to wiem ze 10 czerwiec
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Aniu to czekamy.....chyba miałaś bardzo pracowity dzionek....
Malenq, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyłooo matko to było tak dawno...hehehe zw muszę skoczyć na wykresik hehehe
wg owu 13.01.2015, ale usg u lekarza wskazuje na 11.01.2015
hehehe równo miesiąc temu 10.05.2014 robiłam teściora:)
kochanie staraliśmy się przez 6lat (różni lekarze, różne diagnozy)...a z nowym lekarzem, świeżym podejściem, i nowymi lekami 6misięcy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 14:28
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:teraz do
MALENQ i Rudasek{/b]
Podajcie daty II kresek i ktory cykl staran ewentualnie date porodu wg owu
Rudaska to wiem ze 10 czerwiec
Aniu u mnie jakoś 7 cykl...a z lekami pierwszy!! wiec nie wiem jak to ująć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny