Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:a jakie TY masz wykształcenie bądź doświadczenie ???
właśnie w K-CH dobrze płaca i zatrudniaja dość często, moze przy okazji popytaj czy nie maja miejsca na pracownika biurowego !
Nie znam dobrze Angielskiego
Jestem cukiernikiem ale od razu mówię że z tym daje sobie spokój bo ludzie chcą z doświadczeniem. Gzie nie byłam doświadczenie i za młoda. Dla nich 3 lata praktyki to nie doświadczenie. 3 lata zmarnowałam a mogłam iść na fryzjerkę jak chciałam. Zachciało mi się ciast !
K-CH Gdzie to ?
Doświadczenie? Biedronka, Carrefour. Trochę ochrona z recepcjąCzekamy na Ciebie :***
-
no własnie kredyty-chwilowki!!!
Oni nie potrzebuja doswiadczenia, a masz doswiadczenie w kontakcie z klientem, wiec mysle ze mozesz tak smialo składac...Oni wrecz nie szukaja z wykształceniem i odwiadczeniem bo maja swoje szkolenia, i szkola pracownika od podstaw na swoich zasadach!!!wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki...czy jest tu ktoraś ktora ma stały kontakt ze swoim ENDO ???????
nie moge sie dodzwonic do tej swojej niestety
a nie wiem co z tymi lekami co biore
Może któraś jest w stałym kontakcie z endo i zadzwoni zapytac o mnie???
help !!!!!!!!! -
Paula55 wrote:Nioo wiem nietypowo
Kazdy kogo spotkam i mowie to mowi ze nieslyszal takiego imienia
Bedzie jedyny i nie powtarzalny haha
A wiecie se trener powolal do kadry pl kolesia o tym imieniu?! Nazywa sie Tiago CionekPaula55 lubi tę wiadomość
-
Nie nie będę składała tylko od razu zadzwonię do chłopaka który mnie przyjmował. Fajny był i fajne dziewczyny pracowały w biurze jak i na ulotkach. nie narzekał na mnie nikt to pewnie przyjmie mnie z powrotem. zawsze jakieś 500 zł było
Szkoleń żadnych nie miałam. Po prostu poszłam i wkładałam ulotki albo dawałam do rękiCzekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualny
-
wioleta4444 wrote:Mężuś pewnie chce by synek był piłkarzem
A mąż Polak czy Szkot ?
No baa, z kuzynem beda trenowac bo brat mojego T tez zapalony kibic i dalej "pracuje" jako sedzia pilkarski w pl
A przyszly maz Polak oc.zywiscie za szkota bym nie wyszla hahawioleta4444, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
wioleta4444 wrote:Czemu byś za Szkota nie wyszła ? Szkoci tacy źli ?
Mmmm teściowa kapustę gotuje. Ale pachnie
Hmmm ich "kultura" mi nie odpowiada. Tu co drugi po rozwodzie. Robia dzieci w wieku 17 lat... Maja po kilka kobiet w zyciu.. Nie nie, dziekuje. Pija jak powaleni aoe to i baby tez. Mi to nie odpowiada. Jako znajomi owszem ale ńic poza tym.
Choc tu duuzo polek sie wiaze ze szkotami. Jednak ja w zyciu