Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ewelinka hehe przepradxsm :* ja o wozkach sie nie wypowiadam, bo ja mam calkiem inny gust dlatego nie pisze o tym ale nasza Paulinka jest dosc obcykana j Ci pomaga ale o innych sprawach chetnie sluze rada jak bedziesz chciala
Ewela Ty jestes jedynaczka?
Darus mam siostre 13 lat starsza i brata 10 lat starszegowioleta4444 lubi tę wiadomość
-
a mnie sie takie podobaja..ale tu musze kupic jeszcze spacerówke, i nosidełko wiec to sie mija z celem a na nadmiar gotówki nie narzekamy :D
ale piekny jest
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-gleboki-retro-czekoladowy-braz-i4233673660.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwela i nie doradzasz sie siostry w takich sprawach? Czy ona bezdzietna? Chociaz tez pewnie ma juz duze dzieci to inaczej..
Ja sie ciesze ze moge sie na siostrze wzorowac. Wiem ze dobrze dzieci wychowuje, wiem i obserwuje jak to robi dlatego wole od niej "zgapiac" niz od kogos kto nie wiem jakie ma podejscie do wychowania i metod..wioleta4444, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tylko Ewelcia powiem ci ze np na necie maja troszke inne e wozki a w sklepie mieli ciut inny
Wiem tez ze te wozki ciezko zobaczyc gdzies na sklepach ale jak wejdziesz na strone producenta to tam masz wypisane gdzie je mozna zobaczyc, wiem ze u nas tylko 1 sklep w krk je mial
Ojj ja wiem ze Daria ma zupelnie inny gust jesli chodzi o wozeczki hehe.
Kurde z ta praca to jakas masakra jest w pl, choc ja pracowalam sporo jako kelnerka i bardzo sobie chwale mozna kasy zarobic ale jest to praca dla kogos bez zobowiazan zdecydowanie...
J. Nie mam siostry i nie mam sie kogo radzic. Bazuje na kolezankach ktore maja dzieci juzwioleta4444, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda u mnie wzorowanie jest bez szans, bo najstarsza we Włoszech mieszka, to inne rzeczy kupuje, inne marki itp. może się czegoś dowiem (bo ma 2letniego szkraba) teraz jak będę, ale raczej to będą rady, jak znosiła ciążę itp.
druga sis ma 17sto letniego "szkraba" więc to były inne czasy....a u brata ma 20lat...nawet moje "koleżanki" to już mają 8śmio-letnie dzieci...
zostajecie mi Wy i forum...oczywiście każdy uczy się też na swoich błędach i wiem, że przy zakupach takie popełnię heheh -
nick nieaktualnyWiola kurde to nieciekawie.. Ale chcesz znalezc prace nim zajdziesz w ciaze czy jest to obojetne? Powodzenia zycze!
Paula dobrze, ze w ogole masz sie kogo radzic i pytac ja to w sumie raczej nie mam kolezanek z dziecmi
Jedna jest w ciazy, rodzi na poczatku stycznia wiec o tyle fajnie ze dzieci beda prawie rownoPaula55 lubi tę wiadomość
-
tia najmłodsza jestem ( wpadka) ale oczywiscie moja mama twierdzi ze nie nie hahahaha
mojej siostry syn ma 22 lata haha wiec ona zabardzo nie wiem co i jak bo jak Damian mały był to takie zwykłe był a nie takie jak teraz
własnie kierownik do mnie dzownil hahahaha pytałs ie czy odpoczywam czy dupa juz hasa haha i czy puchne a na koniec powiedział ze Ziutke mam pozdrowic ( moja córe) hahaha i ma mnie kopac po tyłku jak bede przeginac hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 12:28
wioleta4444, Paula55, Ruda27, Malenq lubią tę wiadomość
-
Daria moja jedna przyjaciolka ma 2-letniego malucha i pol roczna core,druga jest w ciazy 2 tyg mlodszej niz ja
Bratowa mojego ma 1,5 mies synka a ta kolezanka ma 3 mies core wiec luzik
Poza tym forum jest jeszcze. Po porodzie bedzie mama dam rade
Ewela no ten kierownik to the best jest hahaha. Ziutka hahaha dobre
Wiola oby sie udalo ja to mialam fuksa bo w pl nie mialam nigdy problemow ze znalezieniem pracy za to moj brat szukal 1,5 roku chodzac nawet od firmy do firmy z cvEweloka84, wioleta4444, Ruda27 lubią tę wiadomość