X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super Paulus dziękuję :D zaraz sobie zapisze nazwę bo bardzo mojemu sie podobał :)

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola i co nie ma nic? Zadnych ogloszen? A skad Ty jestes ?

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Ewelinka hehe przepradxsm :* ja o wozkach sie nie wypowiadam, bo ja mam calkiem inny gust dlatego nie pisze o tym :P ale nasza Paulinka jest dosc obcykana j Ci pomaga :) ale o innych sprawach chetnie sluze rada jak bedziesz chciala :)
    Ewela Ty jestes jedynaczka?
    hahaha :)

Darus mam siostre 13 lat starsza i brata 10 lat starszego :)

wioleta4444 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda są. Tylko że albo mam wysłać Cv meilem albo nieaktualne albo się odezwą... Już to widzę :(
    Mieszkam w Radomiu

Czekamy na Ciebie :***
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie sie takie podobaja..ale tu musze kupic jeszcze spacerówke, i nosidełko wiec to sie mija z celem a na nadmiar gotówki nie narzekamy :D:D
    ale piekny jest :D

http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-gleboki-retro-czekoladowy-braz-i4233673660.html

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelko to najmłodsza jesteś??
    bo ja tak, mam siostrę o 11 lat starszą, brata o 9lat i kolejną siostrę o 7 lat....a jak tak na ostatek wyskoczyłam hehehe

Ruda27, wioleta4444, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela i nie doradzasz sie siostry w takich sprawach? Czy ona bezdzietna? Chociaz tez pewnie ma juz duze dzieci to inaczej..
    Ja sie ciesze ze moge sie na siostrze wzorowac. Wiem ze dobrze dzieci wychowuje, wiem i obserwuje jak to robi dlatego wole od niej "zgapiac" niz od kogos kto nie wiem jakie ma podejscie do wychowania i metod..

wioleta4444, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow rudasek to Ty takie retro lubisz :D ja to wlasnie nowoczesne :P
    Wiola kurde to nieciekawie :( jak dlugo juz szukasz?

wioleta4444 lubi tę wiadomość

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż jest najmłodszy z rodzeństwa. Ma 26 lat
    Rodzynek mój :D :*
    Ma 3 siostry 1-41 lat, 2-43 lata, 3-44

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie musi mieć solidne koła, takie na spacery łąkowo-polne...bo asfalt to jedyna główna droga hehehe...ale lubię swoją wieś, za to że jest cicho i spokojnie...tylko w czasie żniw trochę głośniej...

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie długo. Przeprowadziliśmy się znów do Radomia jakieś 2 tyg temu. Wcześniej 3 lata temu było to samo i się przeprowadziliśmy do Wawy. Tam trochę doświadczenia złapałam i wróciliśmy :/

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko Ewelcia powiem ci ze np na necie maja troszke inne e wozki a w sklepie mieli ciut inny :)
    Wiem tez ze te wozki ciezko zobaczyc gdzies na sklepach :/ ale jak wejdziesz na strone producenta to tam masz wypisane gdzie je mozna zobaczyc, wiem ze u nas tylko 1 sklep w krk je mial :/

Ojj ja wiem ze Daria ma zupelnie inny gust jesli chodzi o wozeczki :) hehe.

Kurde z ta praca to jakas masakra jest w pl, :( choc ja pracowalam sporo jako kelnerka i bardzo sobie chwale :) mozna kasy zarobic :) ale jest to praca dla kogos bez zobowiazan zdecydowanie...

J. Nie mam siostry i nie mam sie kogo radzic. Bazuje na kolezankach ktore maja dzieci juz :)

wioleta4444, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za retro nie przepadam :P

Ja polaczylam tradycyjny wyglad z nowoczesnymi funkcjami :)
    Mamy wszystkie funkcje co w drogich wozkach a nie wyglada kosmicznie :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda u mnie wzorowanie jest bez szans, bo najstarsza we Włoszech mieszka, to inne rzeczy kupuje, inne marki itp. może się czegoś dowiem (bo ma 2letniego szkraba) teraz jak będę, ale raczej to będą rady, jak znosiła ciążę itp.
    druga sis ma 17sto letniego "szkraba" więc to były inne czasy....a u brata ma 20lat...nawet moje "koleżanki" to już mają 8śmio-letnie dzieci...
    zostajecie mi Wy i forum...oczywiście każdy uczy się też na swoich błędach i wiem, że przy zakupach takie popełnię heheh

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola kurde to nieciekawie.. Ale chcesz znalezc prace nim zajdziesz w ciaze czy jest to obojetne? Powodzenia zycze! :)

Paula dobrze, ze w ogole masz sie kogo radzic i pytac :) ja to w sumie raczej nie mam kolezanek z dziecmi :P
    Jedna jest w ciazy, rodzi na poczatku stycznia wiec o tyle fajnie ze dzieci beda prawie rowno :D

Paula55 lubi tę wiadomość

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej gdybym znalazła przed ciążą. Domek będzie, trzeba będzie coś oszczędzić na remoncik i bierzemy trochę kredytu. Mąż sam na razie pracuje

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch mnie boli :DD

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tia najmłodsza jestem ( wpadka) ale oczywiscie moja mama twierdzi ze nie nie hahahaha
    mojej siostry syn ma 22 lata haha wiec ona zabardzo nie wiem co i jak bo jak Damian mały był to takie zwykłe był a nie takie jak teraz :)

własnie kierownik do mnie dzownil hahahaha pytałs ie czy odpoczywam czy dupa juz hasa haha i czy puchne :) a na koniec powiedział ze Ziutke mam pozdrowic ( moja córe) hahaha i ma mnie kopac po tyłku jak bede przeginac hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 12:28

wioleta4444, Paula55, Ruda27, Malenq lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka to fajnego masz kierwonika ;D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria moja jedna przyjaciolka ma 2-letniego malucha i pol roczna core,druga jest w ciazy 2 tyg mlodszej niz ja :)
    Bratowa mojego ma 1,5 mies synka a ta kolezanka ma 3 mies core :) wiec luzik :)
    Poza tym forum jest jeszcze. Po porodzie bedzie mama :) dam rade :)

Ewela no ten kierownik to the best jest :) hahaha. Ziutka hahaha :) dobre :)

Wiola oby sie udalo :) ja to mialam fuksa bo w pl nie mialam nigdy problemow ze znalezieniem pracy :) za to moj brat szukal 1,5 roku chodzac nawet od firmy do firmy z cv :/

Eweloka84, wioleta4444, Ruda27 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 1405 1406 1407 1408 1409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ