Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Daria a ja ci nie powiem zebys sie nie denerwowala bo sama sie boje...
Do konca nie bedziemy wiedziec czy tak naprawde wszystko jest ok....taka prawda. Ale tez nie mozna zakladac najgorszego!
Sama wiesz ze maly czuje jak sie martwisz, denerwujesz...po co mu takie stresy. Sam porod bedzie dla niego przezyciem wiec daj mu troszke odpoczac i zebrac sily. Musimy wierzyc ze bedzie dobrze.
Pamietaj ze usg zawsze ma spora granice bledu! Moze reszta jeszcze nadgoni...
Skoro lekarz mowi ze nie ma nic niepokojacego to postaraj mu sie zaufac!!!
Pochwal sie EwelciaRuda27 lubi tę wiadomość
-
Dzieki ANiu...
Ruda, bedzie dobrze Kochana, nie myśl o złych rzeczach, przecież jest wszystko w porzadku!!!!!!v Lekarz chyba widzi co i jak, myśle ze to zbyt wazna sprawa zeby to przed TOba ukrywać, wiec jesli mówi ze jest oki to jest i tyle1111
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny :*
Wiem macie racje, wczoraj z nim duzo rozmawialam. Mowi ze nie widzi nic niepokojacego, ale jak chce da mi skierowanie do jakiegos specjalisty.. Ale ze oni ebda tak samo obserwowac jak my tutaj wiec nie wie czy jest sens. Jedynie po porodzie mozna zrobic wiecej badan, bo teraz to nic nie da, ani leczenia ani nic..
Wiem , musze myslec pozytywnie i sa takie chwile ze tak jest. Ale jestem zmeczona, niewyspana i hormony buzuja ze to wszystko tka sie zbiera i jest mi zle
Czytalam na necie i bylo wiele takich przypadkow i dziewcyzny zdrowe dzieci urodzily, ale i tak sie bede martwila az do porodu..
Kochane jestescie dziekuje jeszcze raz :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No widzisz... Musi byc ok. Natanielek to poprostu duzy i silny chlopak i juz niedlugo bedziesz go tulic, calowac i spac na stojaco z niewyspania
Jesli cie to pocieszy to ja nie wiem i juz sie nie dowiem co u mojego synka az do porodu. Jedynie co to poslucham tetna zeby wiedziec ze zyje
I nie smucimy sie juz tylko poglaszcz brzuszek i usmiechnij sie do niego
Ewela ale misiorki kolorowe taka zamowilas posciel??? SweetEweloka84, Ruda27, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq, Paula dziekuje myszki :* naprawde ciesze sie ze mam w was wsparcie juz mi lepiej. Napewno jest wszystko dobrze a glowke moze miec wieksza po rodzicach, byle zdrowy byl
Ewleinka super te rzeczy pierwsze takie zakupki co? Ciesza ?Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Przeciez dla dziewczynki wcale nie musi byc rozowa!!!
Ta jest taka kolorowa i optymistyczna haha fajna.
Ja dla malego mam sowki i szaro turkusowa
To bedziemy sie chwalic jak mi tez przyjdzie. Licze na to ze w pt juz paka bedzie taka jestem ciekawa:)
Mama mowila ze posciel to upychala w pudla z maszynka do mielenia, do nawilzacza, do laktatora zeby sie w transporcie nie poniszczylo haha
I z babcia paczke na sile dopychaly
Na wozek juz zaczynaja pudel szukac bo to nie takie latwe:)Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Noo i tak lepiej Daria
Rudasek fajne te posciele. I maja kilka innych wzrorow niz wszedzie...
Bez kitu. Jak szukalam to wszystko na jedno kopyto bylo
Ewelka a za wozkiem juz sie rozgladalas?? Masz jakies ogolne typy co byc chciala???Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
loo Paula ohgladałam i mózg mi sie zlasował hahaha
ale napewno chcę 3 w 1, i napewno zeby kółka wszystkie były jednej wielkosci hahaha a co do koloru to jesszcze nie wiem bo są piekne zaraz pokaze mniej wiecej jaki typ tylko znajde