X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy to normalne, ze czuje mała cały czas w jednym miejscu??? bo zaczynam sobie juz wkrecac ze moze to nie mala :/

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula nasze starania to 6lat, ostatnie 6miesięcy to ostra prywata, kasa i moje choroby...więc teściowie stwierdzili, że cyt. :"NIE warto, tyle kasy, tyle zdrowia, możecie żyć sami itp."...... więc teraz mam mieszane uczucia....
    nigdy za sobą nie przepadaliśmy, tylko ze względu na A. jeździłam do nich na imieniny, święta itp.
    w mojej rodzinie nie wie tylko mama, bo zaraz wpadnie w panikę, przed moim wylotem do Włoch, więc stwierdziłam, że jak wrócimy z urlopu to jej powiemy....
    ale do teściów nie mam zaufania....tylko widzę jak moje kochanie się z tym męczy...a ja się boję, że zamiast go wspierać, to usłyszy same negatywy tacierzyństwa...nie wiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku ja nadal zielona jestem....
    Ruda27 wiadomo, że najlepiej u siebie w domku...współczuję...bądź dzielna:)
    ewelko a może małej wygodnie w tej pozycji, dlatego nie zmienia?

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq boziu współczuje Ci takich tesciów :/ ale mysle, ze jak im w koncu powiecie to zmiękną a jak juz sie urodzi to juz w ogole :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZiewczyny jeszcze to do mnie nie dociera..wierzycie :)
    pewnie dotrze jak powiemy rodzicom i beda dzwonić po 5 razy dziennnie z pytaniem jak sie czuje, czy jadłam itd!!!
    ehghhhhhhhhhhhhh

Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    DZiewczyny jeszcze to do mnie nie dociera..wierzycie :)
    pewnie dotrze jak powiemy rodzicom i beda dzwonić po 5 razy dziennnie z pytaniem jak sie czuje, czy jadłam itd!!!
    ehghhhhhhhhhhhhh
    kobieto do mnie dotarło jak widziałam malutką na usg :D wiec spoko wiem co czujesz :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelko dlatego się miotam, bo nie wiem czy Oni nie są za "zimni" na jakiekolwiek uczucia....kiedyś powiedzieli, że już kreskę na posiadanie wnuka/wnuczki postawili, więc im to lata...od tamtej pory mój A. bardzo małe ma z nimi styczności...więc sama nie wiem co robić...nie wiem: "czy dobrze NAM życzą" - nie jestem ich wymarzoną synową (tak jak Oni nie są moimi wymarzonymi teściami) i chyba NIE posiadanie dziecka odbierali jako dobry znak, że może ich SYNUŚ się opamięta i weźmie sobie za żonę kogoś innego - najlepiej taką co ONI sami znajdą"....ech długi temat....
    dlatego nie wiem co robić...mówić? nie mówić? ech mam zagwostkę....hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka napewni to mala i wszystko ejst dobrze :) macica jeszcze nie jest taka wielka wiec ona sobie siedzi na dole :)

Rudasku jak dlugo sie staraliscie?

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq ja bym teraz nie powiedziala.. Pocźekajcie i po prenatalnych powiecie lepiej.. Zeby oni nie zapeszyli, nie zyczyli zle czy cos.. 2 trymestr troche spokojniejszy i pewniejszy jest

Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Ci tak my powiedzielismy moim tesciom dopiero w 13 albo 14 tygodniu jak, nie czułams ie pewnie zeby mowic wczesniej moze dlatego, ze sie bałąm ze cos bedzie nie tak z mała. Będziesz czuła moment kiedy im powiedziec :)

Malenq lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku a ja jak widziałam moje maleństwo i słyszałam tętno to i tak nie wierzyłam, że "to cudo" jest we mnie...czułam się jakbym oglądała program w Tv....więc spoko, mamusiu:)

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to chyba od tego upału juz mi sie mózg przegrzał :)

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Ewelinka napewni to mala i wszystko ejst dobrze :) macica jeszcze nie jest taka wielka wiec ona sobie siedzi na dole :)

Rudasku jak dlugo sie staraliscie?

Kochana, jakies 7-8 cykli, ale to przy tym jak nie wiedziala o tej cholernej tarczycy...
    jak juz dostałam leki to zaszlismy w pierwszym cyklu! :)

Eweloka84, Ruda27, Malenq lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękis kobietki:) tego potrzebowałam:) jesteście kochane...;) i macie rację ;)

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra myszki ide przegrzać sie do reszty zeby durnoty mi do głowy nie przychodziły :) bede zaglądac co jakis czas na tel :*

Malenq lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde poszlam tylk naczynia umyc :P

Ehh Daria widzisz.. Ty masz inaczej. Ja wolala bym teraz byc u mamy...nie tu sama :( tzn z moim miskiem ale zle sie tu czuje mimo wszystko. Moj ostatnio nawet mowil ze mnei wysle do pl bo sie tu mecze... Ale bala bym sie teraz sama latac w te i wewte..
    Jeszcze 3 mies i mama bedzie u mnie :)

To dalej pala u tw rodzicow w domu??? Ejj to nie fer :/ ciezarna corke maja w domu i pala?! :/ kochana pomysl ze juz tak niewiele ci brakuje do spotkania z synkiem. Maz do wad dolaczy i bedzie pieknie ;)

Malenq w szoku jestem po tym co piszesz :( strasznie to przykre... Rodzice, tesciowie to najblizsi ktorzy powinni wspierac we WSZYSTKIM. A nie w ten sposob dolowac. Dziewczyny maja racje. Nie mowcie poki co. Maz jakos da rade ale po takim podejsciu tez bym sie bala..
    Kurde jak tak was czytam czasem to moja tesciowa chyba ozloce :P ona jest tak kochana, ma tyle milosci w sobie... Ja od pierwszego spotkania tak ja polubilam ze najchetniej to bym juz do niej mamo mowila :P ale wstydze sie zapytac czy moge :P

Malenq lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki polecam Wam fajny blog mojej kolezanki :):)
    o Nich i dziecku....DZiecku dwóch sportowców :D
    bardzo fajny i fajnie sie czyta :D

http://babefit.blogspot.com/

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula Ty masz super tesciowa :D
    Moja jest ok :)

Co do palenia to pala, pala.. Dzisiam powiem mamie zeby w lazience nie palili bo kurde w calym mieszknqiu popielniczka lezy :/ a tata to juz w ogole ma w dupie ze ja jestem :/
    Ja lubie byc w polsce, ale jakbym miala swoj kat i mogla sie z rodzina spotukac.. A ńie mieszkac u mamy..

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Pauluś, jak doświadczenia innych wpływają na ocenę naszego otoczenia....więc jak masz teściową o dobrym sercu to okazuj jej to na każdym kroku...bo warto...:)
    rudasku oglądam...
    ruda27 a może powiedz na temat tego palenia??

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem myszeczko... Ehh. Powiedz im ze nie zyczysz sobie palenia w domu. Jak nie dla ciebie to dla wnuka niech to zrobia. Taki smrod naprawde moment przesiaka wszystko!!!
    A jak nie to powiedz ze do tesciowej sie wyprowadzisz :P
    Kurde dorosli ludzie i zeby sie nie domyslili ze nie powinni :/ poza tym jest lato!! To nie zima i - 30 stopni zeby na dwor nie mozna bylo wyjsc!

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 1401 1402 1403 1404 1405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ