Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wioleta4444 wrote:Dzięki to mnie pocieszyłaś he he he
kup kota u nas zalatwia wszystkie komarywioleta4444 lubi tę wiadomość
-
oki lece kochane pod prysoznica i moz e cos podzialamy juz bo mam chcice
wioleta4444, Paula55 lubią tę wiadomość
-
A u nas lisy po osiedlu lataja pod same domy podchodza, pod drzwi...
Lec Aniu lec. Ja mojego tez chyba dzis zmolestuje haha
Ty mowisz ze kot na komary poluje... Moj pies za to na muchy... Co sie szlo z niego usmiac
A on taki gapowaty bo to york
Ale czasem cos zlapal
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUuuu Ruda27 to naprawdę niskie ciśnienie.....
a co do humorku to nie poprawię, bo ostatnio sama mam wisielczy....
pewnie to przez ten ból głowy, który jednego dnia jest słabszy i już myślę że minie, aby w następnym dniu uderzył z podwójną siłą...ale zaczynam się do niego przyzwyczajać...
wioleta czekamy:)
-
Dobryyyyy
Co to za marudżenie? Hmm??? Trzeba sie cieszyc ze mamy nasze kochane dzieciaczki, jestesmy zdrowe i wogole
Ja sie nawet wyspalam ale za to wczoraj z moim poszalelismy uhhh. Nawet mi brzuch nie przeszkadzal hahaha.
Daria jak dobrze ze juz jestes z nami :*
Wszystko z mezem pozalatwialiscie? Jak u mamci ci jest? To dzis pewnie odpoczywasz po intensywnych dniach?
Co do cisnienia... Myszko ja mam takie caly czas i przed ciaza mialam a teraz to juz wogole jak trup... Co mnie badaja to oczy
Robia. Ale jedyne co to kawke z mleczkiem delikatna i liczyc ze sie na pysk nie padnie :p
Choc ja kawy ostatnio wogole nie pijam.
Malenq bedna mecza cie te bole glowy ehh wiem co to za okropne uczucie...
Wiola powodżenia odezwij sie jak wrocisz i nie daj sie wyzyskiwaczomMalenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauluś aj tam nie marudzenie, ale komuś trza się wyżalić hehehehe...
jest dobrze, stresa łapię bo muszę się umówić na badania prenatalne i tak jakoś mnie nosi....no a te bóle główy
> cóż nie przeskoczę, trza to przeżyć
zazdroszczę szaleństw:) ech wspomnienia czar hahahaha....