Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wioleta4444 wrote:Jestem Ekspertkom A nie dawno byłam Nowa, koleżanką.. O co chodzi z tymi tytułami ?
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
wioleta4444 wrote:Rozumiem
A jak sie zostaje Autorytetem to coś się dostaje w tedy ? Jakaś "nagroda" wirtualna ? -
nie nie mamy dzieciolka i nei jestm w ciazy .. chc tyle str rozbijalam juz ja kumujue nagrody
i czekamy az znajda plemniki a pozneij na in vitro -
Ania_84 wrote:nie nie mamy dzieciolka i nei jestm w ciazy .. chc tyle str rozbijalam juz ja kumujue nagrody
i czekamy az znajda plemniki a pozneij na in vitro
Właśnie przeglądam strony i widziałam, że weteranka w rozbijaniu stron jesteś
W końcu się uda :*
Ale jestem pogryziona przez te cholerne komaryCzekamy na Ciebie :***
-
wiem ze sie uda dlatego walczymy dalej
a co do komarow to łajz u nas tye ze szok ;/wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
u nas to samo..choc i tak go nie ominie
mamy zaraz za domem las.. ogrod i meg duzo roslin. niedaleko strumyk ..wie c rozmnazaja sie na potege ;/
musze konwaliw wycica..znaczy juz te liscie bo tam pierownstwa najwiecej ;/wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Ania to tu z Olga sa kierowniczko-administratorki pilnuja porzadku
A my to wiesz... Takie towarzystwo wzajemnej adroacji haha
Ale cos poeknego ten nasz watek. Od piczatku sie wspieramy, razem przezywamy wszystko...
Dzis opowidalam o nas kolezance i nie mogla sie nadziwic ze cos takiego istniejeAnia_84, wioleta4444, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Tak porzadek musi byc
dokladnie Paula.. jakby nie byl to zawsze sa i wspieraja jak trzeba nakrzycza zloja dupskoPaula55, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
wioleta4444 wrote:Kurka siwa a my przecież ten domek co kupujemy to mamy przy lasku !
To ode mnie nie odejdą !
nawet okna dobrze nie mozna otworzycwioleta4444 lubi tę wiadomość