Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
O współczuję...
Nam ostatnio kurier zniszczył w transporcie zastawę stołową. Z 26 elementów 5 talerzy było potłuczonych.
Napisaliśmy zgłoszenie reklamacji do firmy kurierskiej i czekamy na rozpatrzenie. Całe szczęście, że otworzyliśmy paczkę przy odbiorze i od razu spisaliśmy protokół szkody... -
Hej dziewczyny
Paula ale peszek Ale dobrze że coś z tym zrobią
A ja to mam pecha do szukania pracy
Poszłam na szkolenie opowiada byłam 3 godziny. 2 godziny patrzyłam na kasjerkę.
Ale jak później pomyślałam.
-potrącają 15 zł za koszulkę
-Potrącają 100 zł jak się spóźnię
-Jak będę się chciała sama zwolnic to tylko po wyrobionych 50 godzinach bo inaczej zabierają 100 zł
- Nie płacą za szkolenie
To wszystko za 4,50 Kurrrr*** Paranoja !
Jutro jadę i oddaje im koszulkę i niech się wypchają !!!
Znowu szukam pracy !
Znowu @ nie ma !
Czekamy na Ciebie :***
-
wioleta4444 wrote:Hej dziewczyny
Paula ale peszek Ale dobrze że coś z tym zrobią
A ja to mam pecha do szukania pracy
Poszłam na szkolenie opowiada byłam 3 godziny. 2 godziny patrzyłam na kasjerkę.
Ale jak później pomyślałam.
-potrącają 15 zł za koszulkę
-Potrącają 100 zł jak się spóźnię
-Jak będę się chciała sama zwolnic to tylko po wyrobionych 50 godzinach bo inaczej zabierają 100 zł
- Nie płacą za szkolenie
To wszystko za 4,50 Kurrrr*** Paranoja !
Jutro jadę i oddaje im koszulkę i niech się wypchają !!!
Znowu szukam pracy !
Znowu @ nie ma !
Musisz placic za koszulke??? Masakra, u nas to daja cale ubranie lacznie z butami i tyle ile potrzebujesz...
Za jedno spoznienie -100zl? Pojednalo ich?
I to za 4,5???? No padlam masakra jakas i wyzysk w bialy dzien
-
Może bym wyciągnęła 700 zł.. Może.. jak bym miała 160 godzin w miesiącu, a pewnie by nie było. Jak nie ma klientów to puszczają. Jak chcą to mogą wstawić do pracy, ale nie muszą. Mogłabym np chodzić w tygodniu 20 godzin może mniej może więcejCzekamy na Ciebie :***
-
Ej to jakas paranoja jest jak tu kurna zyc za 700zl???
Nie nooo. To jest nie do pomyslenia a twoj choc dobrze zarabia???
Mi wlasnie wyliczyli macierzynski. Powiem wam ze sie ucieszylam bo naliczyli mi jak pracownikowi z kontraktem
Czyli pierwsze 6 tyg ponad 180£ a nast 33 tyg niecale 120£ SUPERMalenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To chociaż ty masz super z kasą i nie pracujesz
Mąż wyrobi pewnie 3000
Na wszystko starczy,bo mąż umie zaoszczędzić (ma to po mamie chyba, bo jego mama ma tylko 1000 zł niecałe emerytury, teść nie ma i raz pracuje i nie pracuje, a teściowa umie nawet 2000 zaoszczędzić, a pełną lodówkę mają. Nie wiemy jak Ona to robi) ale ja też chcę pracować
A jak będę miała umowę o pracę, to i na zwolnienie pójdę jak zajdę w ciążęPaula55 lubi tę wiadomość
-
Niby zle nie jest ale duzo odkladalismy jak pracowalam. Teraz bedzie sporo kasy potrzeba bo dziecko, za rok wesele na 170 osob, moze z domem nam sie uda to na remoncik by trzeba...za rok trzeba myslec o nowym samochodzie... Ehh zbiera sie.
No to twoja tesciowa chyba mnozy ta kase zeby za 1000zl utrzymac dwie osoby!!!
A mieszka w domu czy mieszkaniu???
A ńo pewnie. Teraz wiekszosc kobiet w pl idzie na l4 jak dwie kreski zobaczy oplaca im sie to poprostu.
U nas nie ma tak latwo i dobrze. Kolezanka ktora u mnie dzis byla chce do konca pracowac jak jej zdrowie pozwoli...wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
ojj ale sie wybawilam z moim kochanym siostrzencem jej 8,5 kg zywej wagi
etraz opierniczam czeresnie
i dostalamod rodzicow pol kg bobru -
My mówimy że chyba na banki napada
Coś ty w mieszkaniu właśnie. Czynsz ma coś koło 300 zł i jeszcze leki...
Nie wiem wyczarowuje tą kasę
No tak jak się zbiera kasę to jest co nieco
Ale będziecie mieli sporo wydatków
Ania to gdzie byłaś, że się tak wybawiłaś ?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
To ona chyba jest czarodziejka albo jej sie kocą te pieniadze haha
Powiem ci ze tu sie da odlozyc sporo i to jak dwoje pracuje. Ja nie wiem jak to robia polacy ktorzy tu pracuja oboje i to na kontraktach i narzekaja ze kasy nie maja??? Nie czaje... Ja zarabialam najnizsza krajowa, moj lepiej alr na wszystko na, straczalo i odkladalismy,,, a niektorzy znajomi mowia ze im na zakupy w tyg brakowalo?!!!!
Ania byla u siostrzenca z tego co ogarniam
-
siostrzeniec rzyjechal do mnei wiec go porpieszczalam a jak pieknie gaworzyl i gadal do mnei a jak mu robilam minki i to sie zanosil smiechem
noi od cioci dzis dostal jedzonko jarzynowa z kurczaczkiem wcinal tylko mu sie uszy trzesly
ja uwielbiam bober ale taki mlody i ie kruchy tlko jak jest ugotowany tak na slisko : mmmmmm